Moliūgų sriuba - o kiek receptų žinote jūs? Dalinamės 26 mėgstamiausiais
2023-10-24
ĮVERTINKITE:
Šį straipsnį jau įvertinote
(BALSAVO: 14)
ĮVERTINKITE:
Šį straipsnį jau įvertinote
(BALSAVO: 14)
@ Shutterstock
Moliūgų sriuba – tai ne tik šiluma širdžiai šaltą rudenio dieną, bet ir puikus būdas paeksperimentuoti su skoniais. Kiekvienas moliūgų sriubos receptas yra tarsi atskira kelionė į skonių pasaulį, kur gausu atradimų. Ar žinojote, kad moliūgą galima derinti ne tik su bulvėmis, morkomis, imbieru ar sultiniu, bet ir su krevetėmis, kokoso pienu, lęšiais, kopūstais ir kitais ingredientais?
Kviečiame į kelionę per moliūgų sriubų variacijas ir tikimės, kad atrasite nepaprastą receptą, kuris tikrai jus maloniai nustebins!
Tokia rudeniškai žavi, spalvinga ir sušildanti sriuba. Daug daržovių, mėsytė, švelnumo suteikianti grietinėlė yra viskas, kas padaro šią sriubą nuostabia. Idėja pietums ar vakarienei visai šeimynai.
Trintas sriubas gaminti yra super smagu ir lengva, nes jos tiesiog negali nepavykti. Mėgstamas daržoves sudedi į puodą, užpili sultiniu, arba vandeniu, pagardini prieskoniais ir verdi, kol šios suminkštėja. Tada viską sutrini blenderiu, pagardini grietinėle ar pienu (jei norisi) ir sriuba paruošta!
Trinta, tiršta, kvapni ir kremiškos tekstūros moliūgų sriuba yra neatsiejama nuo jaukių rudens dienų. Šiam sriubos receptui reikės vienintelio puodo ir paruošite itin paprstai. Jei taip jau nutiktų, kad lydyto sūrelio neturėtumėt, galite jį keisti kreminiu sūriu ar puse stiklinės grietinėlės ar kokosų pieno, bet kai tik rasit progą – išbandykit ir su lydytu sūreliu!
Ši sriuba pagaminama paprastai kaip dukart du, o skani be galo. Konsistencija tobulai kremiška ir šilkinė papildomai nededant jokios grietinėlės. Būtinai ją išbandykite, nes tikrai gali tapti jūsų mėgstamiausia.
Norintiems paįvairinti sriubas, ši bus puiki išeitis. Pavyksta labai gardi, kvapni ir tokia, kurios porciją norėsis pakartoti. Na, o jei norisi dar sočiau, galima papildomai įdėti plėšytos vištienos ar kitos mėsytės.
Kvapni, tiršta ir labai skani moliūgų sriuba su vištiena. Pavyksta labai soti, todėl puikiai tiks ne tik kaip sriuba, bet ir kaip pagrindinis patiekalas! Patiekiant tinka pabarstyti žalumynais!
Kas vėsų rudenį gali būti gardžiau nei tiršta, kreminė, kvapni moliūgų sriuba... Ir sušildys, ir skrandį patenkins! Paruošti šią sriubą yra labai paprasta, o rezultatas tiesiog nuostabus! Sriuboje dera daugybė rudeniškų skonių.
Lengvai ir greitai pagaminama, patiks visai šeimai ir tobulai sušildys šaltomis rudens dienomis. Ši ne tik skani, tačiau ir labai maistinga sriuba puikiai tiks gardiems pietums ar sočiai vakarienei.
Kai jau vėsiau ne tik lauke, bet ir namie, sriubos puikiai sušildo. Be galo skani, sušildanti, puikios konsistencijos, o šoninė suteiks malonaus skonio natą.
Soti, jauki ir šildanti rudens derliaus, gausi sezoninių daržovių ir sultingų mėsos kukuliukų. Jei mėgstate sriubas šiek tiek aštresnes, įberkite žiupsnį kajeno pipirų, jei švelnesnes – praleiskite šią eilutę, nes ir švelnesnė sriubos versija yra labai gardi.
Soti ir kreminė moliūgų sriuba. Šią sriubą gaminant ilgai sukiotis virtuvėje nereikia, nes didžiausią darbą daro orkaitė, tad puiki idėja pietums ar vakarienei, kai norisi, kad būtų paprastai paruošiama ir labai gardu. Vietoje kokosų pieno galima naudoti paprastą ar augalinį pieną.
Skani ir sveika sriuba - geros nuotaikos ir energijos garantas. Trintos sriubos labai populiarios, nes šioms sriuboms paruošti nereikia jokių ypatingų priemonių. Rudenį gausybė sezoninių daržovių tinkamų sriubai. Jums lieka tik išsirinkti, gaminti ir mėgautis. Šiuo būdu galima gaminti įvairių daržovių sriubą.
Ši moliūgų sriuba – švelni ir jauki, tiesiog sutverta žvarbesnėms dienoms, kai norisi sušilti. Dosniai pagardinta prieskoniais, ji kutena nosį maloniu aromatu, o jos skonis – sodrus, ryškus, turtingas. Kontrastingos tekstūros ir tobulai derantys skoniai nepaliks abejingų!
Labai gardi, puikaus skonio ir visai nesudėtingai pagaminama sriuba. Gardžiausia, kvapniausia sriuba pavyks iš muskatinio ar sviestinio moliūgo, jie sriubai suteiks sodresnio skonio, o jei neturite pomidorų tyrės, sriuba bus gardi ir be jos.
Be galo legvai pagaminama - sumeti daržoves į orkaitę, o tada sutrini, pašildai ir viskas. Jeigu dar neate gaminę orkaitėje kepto moliūgo sriubos, labai labai rekomenduojame pabandyti, nes kepant moliūgo skonis susikoncentruoja, jis karamelizuojasi ir būna nepalyginamai gardžiau negu kad moliūgą išvirus puode ar lengvai apkepinus keptuvėje.
Trintos sriubos yra tikra palaima, kai grįžti namo šlapiomis kojomis, o rudeninis lietus netikėtai išplauna plaukus. Taip tobulai sušildo, tokia skani ir puiki.
Moliūgų sriubos receptų yra labai daug, o jei mėgstate - ši sriuba jums tikrai patiks, nes ji ypatinga tuo, jog gaminama kartu su jautienos nugarine, tad pavyksta ne tik kaip sriuba, bet ir troškinys viename! Labai jauki, skani, soti ir rudeniška.