Trinta moliūgų sriuba su kokoso pienu ir lašiša

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Trinta moliūgų sriuba su kokoso pienu ir lašiša
Trinta moliūgų sriuba su kokoso pienu ir lašiša
Trinta moliūgų sriuba su kokoso pienu ir lašiša
Autorius apie receptą: Trinta moliūgų sriuba - ryškiaspalvė rudens karalienė. Šiandien ją pristatau su šilkiniu kokoso pieno švelnumu ir sūria rūkytos lašišos nata. Iš didžiulės moliūgų Trinta moliūgų sriuba - ryškiaspalvė rudens karalienė. Šiandien ją pristatau su šilkiniu kokoso pieno švelnumu ir sūria rūkytos lašišos nata. Iš didžiulės moliūgų rūšių įvairovės, mano mėgstamiausi yra sviestinis ir Hokkaido moliūgai. Visų pirmiausia man patinka, kad šių abiejų moliūgų rūšių vaisiai neužauga labai dideli, tad šiandien man verdant sriuba iš vieno moliūgo, visai nereikia sukti galvos apie tai, ką teks gaminti iš kitos jo pusės, kaip būna naudojant didžiuosius moliūgus. Abu šie moliūgai nuo kitų savo kolegų išsiskiria ir savo skoniu. Sviestinio moliūgo skonis yra gana švelnus, iš tiesų, truputį primenantis riešutą, o štai Hokkaido skonis yra kiek intensyvesnis ir jo spalva kiek ryškesnė. Geriausia Hokkaido savybė yra ta, kad jo nereikia lupti - šį moliūgą galima gaminti su lupena, tiksliau ne tik galima, bet ir reiktų. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų moliūgų (gryno svorio)
400 mililitrų kokosų pieno
1 stiklinė vandens (arba sultinio)
100 gramų rūkytos lašišos filė
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai aliejaus (kepimui)
šiek tiek druskos
šiek tiek svogūnų laiškų (smulkintų, serviruojant, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Puode įkaitinkite aliejų ir jame apkepinkite smulkiai pjaustytą svogūną, kol suminkštės ir lengvai pagels.
2.
Sudėkite kubeliais pjaustytą moliūhą ir dar keletą minučių maišydami pakepinkite. Tada užpilkite kokoso pienu bei stikline vandens. Pasūdykite ir virkite ant lengvos ugnies, kol moliūgas bus visai minkštas.
3.
Sutrinkite elektriniu trintuvu. Jei sriuba atrodo per tiršta, įpilkite dar truputėlį vandens.
4.
Padalinkite į lėkštes, apiberkite rūkytos lašišos gabalėliais ir smulkintais svogūnų laiškais.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis