Kreminė moliūgų ir saldžių bulvių sriuba

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kreminė moliūgų ir saldžių bulvių sriuba
Autorius apie receptą: Puikiai sušildanti sriuba. Puikiai sušildanti sriuba. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų moliūgų (nuluptų, be sėklų)
2 vienetai morkų
1 vienetas saldžiųjų bulvių
1 vienetas svogūnų
50 mililitrų grietinėlės
30 gramų sviesto
pagal skonį prieskonių (druskos, pipirų, kitų mėgstamų)
pagal poreikį daržovių sultinio (arba vištienos sultinio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūnus supjaustyti nedideliais gabaliukais, moliūgus ir saldžias bulves - kubeliais, morkas - griežinėliais.
2.
Svogūnus šiek tiek pakepti puode ištirpintame svieste. Tada sudėti visas likusias daržoves, įpilti šiek tiek daržovių ar vištienos sultinio, pagardinti prieskoniais. Sultinio reikėtų tiek, kad sriuba pavyktų norimo tirštumo, pradžioje jo pilkite tiek, kad apsemtų daržoves. Jo galima papildomai įpilti vėliau, kai jau trinsite sriubą.
3.
Virti, kol daržovės suminkštės. Sutrinti maisto trintuvu. Jei norisi skysčiau - pilkite papildomai sultinio.
4.
Patiekiant, pagardinti grietinėle.
Patarimai:
Gardinkite moliūgo sėklomis, saulėgrąžomis ar granatų sėklomis. Prieskonius dėti mėgstamus, bet labai tinka, karis, ciberžolė, malta paprika, aitrus pipirai. Labai skanu jau į pagamintą ir sutrintą sriubą įdėti šiek tiek konservuotų žirnelių.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital