Moliūgų ir pupelių sriuba - soti ir labai skani

AUTORIUS:
Emilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Moliūgų ir pupelių sriuba
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Moliūgų ir pupelių sriuba
Moliūgų ir pupelių sriuba
Autorius apie receptą: Norintiems paįvairinti sriubas, ši bus puiki išeitis. Pavyksta labai gardi, kvapni ir tokia, kurios porciją norėsis pakartoti. Na, o jei norisi dar sočiau, galima papildomai Norintiems paįvairinti sriubas, ši bus puiki išeitis. Pavyksta labai gardi, kvapni ir tokia, kurios porciją norėsis pakartoti. Na, o jei norisi dar sočiau, galima papildomai įdėti plėšytos vištienos ar kitos mėsytės. (...daugiau) Emilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras daržovių sultinio
500 gramų moliūgų (apytikriai)
1 skardinė konservuotų baltųjų pupelių (arba apie 300 g virtų)
100 mililitrų grietinėlės (arba 2 šaukštų grietinės)
30 gramų kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto, galima nedėti)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas salierų stiebų
3 skiltelės česnako
2 saujos špinatų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis džiovintų čiobrelių (arba raudonėlių)
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių (arba saldžios paprikos miltelių)
0.5 šaukštelio čili dribsnių (nebūtina)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pasiruošti ingredientus: svogūną smulkiai supjaustyti, česnaką smulkiai sukapoti, saliero stiebą supjaustyti griežinėliais, moliūgą - vidutinio dydžio kubeliais.
2.
Į puodą pilti aliejų, įkaitinti, suberti svogūnus ir salierus, maišant kepti 5-6 min, kol suminkštės.
3.
Tuomet į puodą berti smulkintą česnaką, čili dribsnius, dėti kubeliais pjaustytą moliūgą, berti čiobrelius, kepti 4–5 minutes.
4.
Į puodą berti nuo skysčio nusunktas pupeles, pilti sultinį, berti rūkytos paprikos miltelius, berti druską, pipirus, išmaišyti. Padidinti kaitrą, kad sriuba užvirtų.
5.
Tuomet sumažinti kaitrą iki nedidelės ir virti uždengus puodą dangčiu apie 15 min arba iki moliūgas suminkštės.
6.
Į sriubą pilti grietinėlę, berti tarkuotą sūrį, dėti špinatus, gerai išmaišyti ir trumpai pakaitinti (neužvirinant) iki špinatai sukris.
AUTORIUS: Emilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital