Trinta moliūgų ir kopūstų sriuba

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Trinta moliūgų ir kopūstų sriuba
Autorius apie receptą: Puiki, lengvai pagaminama, labai gardi sriuba. Puiki, lengvai pagaminama, labai gardi sriuba. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų moliūgų (be žievės ir sėklų)
200 gramų kopūstų
1 vienetas paprikos
100 gramų žaliųjų žirnelių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną ir česnaką supjaustyti nedideliais gabaliukais, moliūgus ir papriką - kubeliais, morką - griežinėliais, kopūstus - juostelėmis.
2.
Svogūnus šiek tiek pakepti ant aliejaus puode. Tada sudėti visas likusias pjaustytas daržoves, suberti žirnelius, įpilti vandens, pagardinti prieskoniais. Vandens reikėtų tiek, kad sriuba pavyktų norimo tirštumo, pradžioje jo pilkite tiek, kad apsemtų daržoves. Jo galima papildomai įpilti vėliau, kai jau trinsite sriubą.
3.
Virti, kol daržovės suminkštės, apie 15 min. Sutrinti maisto trintuvu. Jei norite skysčiau - pilkite papildomai virinto vandens.
4.
Pateikiant, galima pagardinti kepta šonine, grietinėle, moliūgo sėklomis, saulėgrąžomis, kietu sūriu.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital