Trinta moliūgų sriuba - pati lengviausia ir labai skani

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Lengva trinta moliūgų sriuba
Autorius apie receptą: Tikriausiai, tai yra pati paprasčiausia moliūgų sriuba, kokią esate kada nors gaminę ar ragavę. Kai aš augau, mano mitybos plane moliūgų sriubos nebuvo, o pirmą kartą aš jos Tikriausiai, tai yra pati paprasčiausia moliūgų sriuba, kokią esate kada nors gaminę ar ragavę. Kai aš augau, mano mitybos plane moliūgų sriubos nebuvo, o pirmą kartą aš jos paragavau ką tik atvykusi į Prancūziją. Pirmą kartą viriau pagal šitą receptą ir iki šiol kito recepto net neieškojau. Kai noriu moliūgų sriubos, iškart aišku ko noriu. Šita sriuba jus pakerės šelmišku saldumu, lengvu aštrumu ir kremišku lengvumu. Paprastai, aš aštriai valgyti nemėgstu, bet čia, tas truputis aštrumo yra būtent tai, ko reikia. Kalba eina apie tikrai lengvą čili ar cayenne pipiro liepsnelę. Kartais grietinėlės aš visai nededu, o kartais aš ją pakeičiu kokoso pienu, tik dėl įvairovės. Vienas mano mėgstamiausių moliūgų yra butternut arba kvapusis moliūgas, jis savo forma panašus į kriaušę, bet per daugybę metų šitą sriubą viriau iš visokių rūšių moliūgų, ir iš visų ji būna gardi. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 kilogramas moliūgų
2 vienetai bulvių
100 mililitrų grietinėlės
1 vienetas sultinio kubelių
1 šaukštas cukraus (arba medaus ar klevų sirupo)
1 šaukštas citrinų sulčių
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
Patiekiant:
šiek tiek moliūgų sėklų
šiek tiek alyvuogių aliejaus (arba moliūgų aliejaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nulupkite moliūgą, išimkite sėklas ir supjaustykite stambiais gabalais.
2.
Dėkite į puodą drauge su nuskustomis bulvėmis, cukrumi ir sultinio kubeliu, apliekite vandeniu, kad daržovės būtų apsemtos. Virsnokite ant lengvos ugnies apie 30-40 minučių, kol daržovės išvirs tiek, kad jos taps mikštos, net birios.
3.
Nukelkite nuo ugnies. Nupilkite beveik visą vandenį kuriame virė, bet išsaugokite, jo dar gali prireikti. Elektrine grūstuve sutrinkite sriubą. Supilkite grietinėlę ir gerai išmaišykite. Jei sriuba per tiršta, įpilkite virimo vandens iki norimos konsistencijos. Pasūdykite, jei reikia ir įberkite čili ar cayenne pipiro iki norimo aštrumo. Pagardinkite citrinos sultimis.
4.
Serviruokite su lengvai skrudintomis moliūgų sėklomis ir šaukštu molūgų ar alyvuogių aliejaus.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital