Trinta moliūgų ir paprikų sriuba su krevetėmis

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Trinta moliūgų ir paprikų sriuba su krevetėmis
Autorius apie receptą: Trintos sriubos yra tikra palaima, kai grįžti namo šlapiomis kojomis, o rudeninis lietus netikėtai išplauna plaukus. Trintos sriubos yra tikra palaima, kai grįžti namo šlapiomis kojomis, o rudeninis lietus netikėtai išplauna plaukus. Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai raudonosios paprikos
300 gramų moliūgų (naudojau muskatinį)
400 mililitrų daržovių sultinio
50 gramų daigų (naudojau saulėgrąžų)
1 šaukštelis kokosų aliejaus (kepimui)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų (šviežiai)
Patiekiant:
6 vienetai karališkų krevečių (virtų, be kevalo, patiekiant)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Paprikas perpjaukite pusiau, išvalykite ir apdeginkite ant griliaus arba orkaitėje, kol odelė pajuosta. Sudėkite į lėkštę, apvyniokite foliją ir palikite atvėsti. Atvėsus, kruopščiai nulupkite odelę ir šiek tiek pasmulkinkite.
2.
Moliūgą nulupkite, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
3.
Kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
4.
Moliūgą, paprikas, saulėgrąžų daigus (kelis palikite papuošimui) sutrinkite iki vienalytės masės. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
5.
Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir apkepkite iš abiejų pusių krevetes.
6.
Sriubą patiekite su keptomis krevetėmis ir keliais saulėgrąžų daigais.
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital