Kreminė moliūgų ir cukinijų sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Kreminė moliūgų ir cukinijų sriuba
Kreminė moliūgų ir cukinijų sriuba
Kreminė moliūgų ir cukinijų sriuba
Kreminė moliūgų ir cukinijų sriuba
Kreminė moliūgų ir cukinijų sriuba
Autorius apie receptą: Skani ir sveika sriuba - geros nuotaikos ir energijos garantas. Trintos sriubos labai populiarios, nes šioms sriuboms paruošti nereikia jokių ypatingų priemonių. Rudenį gausybė Skani ir sveika sriuba - geros nuotaikos ir energijos garantas. Trintos sriubos labai populiarios, nes šioms sriuboms paruošti nereikia jokių ypatingų priemonių. Rudenį gausybė sezoninių daržovių tinkamų sriubai. Jums lieka tik išsirinkti, gaminti ir mėgautis. Šiuo būdu galima gaminti įvairių daržovių sriubą. (...daugiau) Ritos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas sviestinio moliūgo (nedidelis)
1 vienetas cukinijų (geltonos)
400 mililitrų kokosų pieno (1 skardinės)
200 mililitrų sultinio (naudojau naminį)
2 vienetai svogūnų
3 skiltelės česnako
1 šaukštas cukraus
1 šakelė šalavijo
pagal poreikį citrinų sulčių
pagal poreikį universalūs prieskoniai
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį druskos
Kepimui:
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
Patiekiant:
100 gramų chorizo dešrelės (ar dešros)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Nulupkite moliūgo odą ir pašalinkite sėklas. Gabaliukais supjaustykite moliūgą, cukiniją ir svogūnus.
2.
Dėkite daržoves į kepimo indą, ant viršaus dėkite česnako skilteles, barstykite prieskoniais ir pašlakstykite alyvuogių aliejaus.
3.
Kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, iki daržovės suminkštės.
4.
Puode įkaitinkite kelis šaukštus aliejaus dėkite šalavijo šakelę, pipirus ir pakepinkite. Šalaviją išmeskite, jo aromatas liks aliejuje. Į puodą pilkite kokosų pieną, sultinį ir užvirinkite. Berkite druskos, cukraus.
5.
Iškeptas daržoves dėkite į tą patį puodą ir viską sutrinkite iki vientisos masės. Jeigu trūksta rūgštelės, įpilkite citrinos sulčių.
6.
Chorizo dešreles susmulkinkite ir pakepinkite sausoje keptuvėje.
7.
Sriubą tiekiame su česnakiniais skrebučiais. Ant viršaus barstome Chorizo "traškučius".
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital