Rudeniška moliūgų sriuba su jautienos troškiniu

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Rudeniška moliūgų sriuba su jautienos troškiniu
Rudeniška moliūgų sriuba su jautienos troškiniu
Rudeniška moliūgų sriuba su jautienos troškiniu
Rudeniška moliūgų sriuba su jautienos troškiniu
Rudeniška moliūgų sriuba su jautienos troškiniu
Autorius apie receptą: Moliūgų sriubos receptų yra labai daug, o jei mėgstate - ši sriuba jums tikrai patiks, nes ji ypatinga tuo, jog gaminama kartu su jautienos nugarine, tad pavyksta ne tik kaip sriuba, bet Moliūgų sriubos receptų yra labai daug, o jei mėgstate - ši sriuba jums tikrai patiks, nes ji ypatinga tuo, jog gaminama kartu su jautienos nugarine, tad pavyksta ne tik kaip sriuba, bet ir troškinys viename! Labai jauki, skani, soti ir rudeniška. (...daugiau) Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas sviestinio moliūgo
1 vienetas jautienos nugarinės ("Feel the beef" 30 dienų brandinimo)
3 vienetai bulvių
2 vienetai svogūnų
310 gramų konservuotų avinžirnių ("Bonduelle Vapeur" garuose ruoštų)
220 mililitrų nealkoholinio alaus
200 mililitrų grietinėlės
2 skiltelės česnako
1 šlakelis vandens
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal skonį džiovintas rozmarinas
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Supjaustome moliūgą riekelėmis. Dedame į kepimo skardą, apšlakstome alyvuogių aliejumi.
2.
Ant viršaus beriame smulkintą česnaką, pagardiname rozmarinu, druska ir pipirais. Kepame 20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
3.
Kol kepa moliūgas, ruošiame troškinį: supjaustome bulves ir svogūnus. Įpilame alyvuogių aliejaus ir viską gerai apkepiname. Į troškinį įpilame alaus ir vandens. Susmulkiname jautieną, beriame į keptuvę ir supilame avinžirnius. Viską pagardiname druska ir pipirais. Leidžiame pasitroškinti ant silpnos ugnies.
4.
Iškepusį moliūgą sutriname iki vientisos masės, pagardiname grietinėle. Serviruojame dubenyje su troškiniu, papuošiame petražolėmis ir moliūgų sėklomis.
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
RECEPTO DRAUGAI:     
  ir Bonduelle
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
sriubos
troškiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital