Rudeniška moliūgų sriuba su jautienos troškiniu

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Rudeniška moliūgų sriuba su jautienos troškiniu
Rudeniška moliūgų sriuba su jautienos troškiniu
Rudeniška moliūgų sriuba su jautienos troškiniu
Rudeniška moliūgų sriuba su jautienos troškiniu
Rudeniška moliūgų sriuba su jautienos troškiniu
Autorius apie receptą: Moliūgų sriubos receptų yra labai daug, o jei mėgstate - ši sriuba jums tikrai patiks, nes ji ypatinga tuo, jog gaminama kartu su jautienos nugarine, tad pavyksta ne tik kaip sriuba, bet Moliūgų sriubos receptų yra labai daug, o jei mėgstate - ši sriuba jums tikrai patiks, nes ji ypatinga tuo, jog gaminama kartu su jautienos nugarine, tad pavyksta ne tik kaip sriuba, bet ir troškinys viename! Labai jauki, skani, soti ir rudeniška. (...daugiau) Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas   sviestinio moliūgo
1 vienetas   jautienos nugarinės  ("Feel the beef" 30 dienų brandinimo)
3 vienetai   bulvių
2 vienetai   svogūnų
310 gramų   konservuotų avinžirnių  (garuose ruoštų)
220 mililitrų   nealkoholinio alaus
200 mililitrų   grietinėlės
2 skiltelės   česnako
1 šlakelis   vandens
1 šlakelis   alyvuogių aliejaus
pagal skonį   džiovintas rozmarinas
pagal skonį   druskos
pagal skonį   maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Supjaustome moliūgą riekelėmis. Dedame į kepimo skardą, apšlakstome alyvuogių aliejumi.
2.
Ant viršaus beriame smulkintą česnaką, pagardiname rozmarinu, druska ir pipirais. Kepame 20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
3.
Kol kepa moliūgas, ruošiame troškinį: supjaustome bulves ir svogūnus. Įpilame alyvuogių aliejaus ir viską gerai apkepiname. Į troškinį įpilame alaus ir vandens. Susmulkiname jautieną, beriame į keptuvę ir supilame avinžirnius. Viską pagardiname druska ir pipirais. Leidžiame pasitroškinti ant silpnos ugnies.
4.
Iškepusį moliūgą sutriname iki vientisos masės, pagardiname grietinėle. Serviruojame dubenyje su troškiniu, papuošiame petražolėmis ir moliūgų sėklomis.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital