Moliūgų sriuba su lydytu sūreliu ir krevetėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Moliūgų sriuba su lydytu sūreliu ir krevetėmis
Moliūgų sriuba su lydytu sūreliu ir krevetėmis
Moliūgų sriuba su lydytu sūreliu ir krevetėmis
Moliūgų sriuba su lydytu sūreliu ir krevetėmis
Moliūgų sriuba su lydytu sūreliu ir krevetėmis
Moliūgų sriuba su lydytu sūreliu ir krevetėmis
Autorius apie receptą: Aš kažkaip vėl pasiilgau moliūgų sriubos, tad parsitempiau moliūgą iš rūsio. Kaip gerai, kad moliūgų sezonas nėra labai trumpas. Šeima nėra labai prisiekusi moliūgų Aš kažkaip vėl pasiilgau moliūgų sriubos, tad parsitempiau moliūgą iš rūsio. Kaip gerai, kad moliūgų sezonas nėra labai trumpas. Šeima nėra labai prisiekusi moliūgų gerbėja, bet aš mėgstu moliūgą, ypatingai sriubas. Man krevetės šią sriuba tarsi pakelia į kitą skonių lygą. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1/4 vieneto moliūgų (be sėklų)
12 vienetų krevečių be kevalo (tigrinių)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
2 šaukštai lydyto sūrelio
1 žiupsnelis džiovintų čiobrelių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis čili dribsnių
1 žiupsnelis saldžiosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
1 litras daržovių sultinio (arba vandens)
1 šaukštas sviesto (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Moliūgą supjaustome skiltelėmis, nenulupame žievės. Stambiais gabalais supjaustome morkas, svogūną.
2.
Sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą moliūgą, morką, svogūną, 2 skilteles česnako.
3.
Daržoves kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 – 40 min.
4.
Svogūną, morkas, česnaką, moliūgą, nuo kurio nupjauname žievę, sudedame į puodą. Užpilame sultiniu ir užkaičiame virti. Sriubą verdame apie 15 min. Sutriname maisto smulkintuvu. Pagardiname druska, pipirais, čiobreliu. Įmaišome lydytą sūrelį. Leidžiame sriubai užvirti dar kartą.
5.
1 skiltelę česnako smulkiai supjaustome.
6.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Suberiame česnaką ir pakaitiname, kol pasklis nuostabus aromatas. Sudedame krevetes. Pabarstome druska, paprikos milteliais ir pakepiname kelias minutes.
7.
Sriubą pilame į dubenėlius. Dedame po kelias krevetes, pabarstome čili dribsniais ir mėgaujamės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital