Trinta moliūgų sriuba su grietinėle

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Trinta moliūgų sriuba su grietinėle
Trinta moliūgų sriuba su grietinėle
Trinta moliūgų sriuba su grietinėle
Autorius apie receptą: Trintas sriubas gaminti yra super smagu ir lengva, nes jos tiesiog negali nepavykti. Mėgstamas daržoves sudedi į puodą, užpili sultiniu, arba vandeniu, pagardini prieskoniais ir Trintas sriubas gaminti yra super smagu ir lengva, nes jos tiesiog negali nepavykti. Mėgstamas daržoves sudedi į puodą, užpili sultiniu, arba vandeniu, pagardini prieskoniais ir verdi, kol šios suminkštėja. Tada viską sutrini blenderiu, pagardini grietinėle ar pienu (jei norisi) ir voila, sriuba paruošta! (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas moliūgų
4 stiklinės vandens
2 vienetai morkų (vidutinio dydžio)
2 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
0.5 stiklinės grietinėlės (neriebios)
80 gramų šaltai rūkytos šoninės (4 riekių)
3.5 šaukštelio sausas sultinys (vištienos ar daržovių ar 1.5 kubelio)
4 skiltelės česnako
1 saujelė petražolių (smulkintų)
2 žiupsneliai juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Moliūgą, morkas, bulves ir svogūną nulupame, supjaustome dideliais kubeliais.
2.
Česnako skilteles sutraiškome peiliu ir nulupame.
3.
Į puodą sudedame moliūgą, morkas, bulves, svogūną ir česnaką. Užpilame vandeniu, pagardiname vištienos sultinio milteliais, pipirais, išmaišome ir verdame ant vidutinės ugnies, kol daržovės suminkštėja.
4.
Kol sriuba verda, labai smulkiai supjaustome šoninę ir kepame keptuvėje ant aukštesnės vidutinės ugnies, kol šoninė apskrunda ir pasidaro traški. Po to šoninės traškučius išimame iš keptuvės ir atidedame į šalį.
5.
Kai sriuba išverda, daržoves su sultiniu sutriname blenderiu, įmaišome grietinėlę. Paragaujame ar nereikia papildomai druskos. Sriubą supilstome į dubenėlius, užberiame šoninės traškučių ir petražolės. Skanaus!
Patarimai:
Matavimui naudojau 240 ml stiklinę.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
???
2019-01-16 19:03
O šoninė tegu ir toliau stovi šone? ATSAKYTI
Gintarė
2019-01-17 10:46
Paskutiniame žingsnyje parašyta - kepintą šoninę beriame ant sriubos, patiekdami :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital