Moliūgų sriuba su kokosų pienu ir krevetėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Moliūgų sriuba su kokosų pienu ir krevetėmis
Moliūgų sriuba su kokosų pienu ir krevetėmis
Moliūgų sriuba su kokosų pienu ir krevetėmis
Moliūgų sriuba su kokosų pienu ir krevetėmis
Autorius apie receptą: Nieko aš čia nevaidinsiu jums, oi kaip visi valgo mano moliūgų sriubą. Deja tikrai ne. Šią sriubą viriau tik sau. Nes tik viena šeimoje mėgstu ir valgau trintą moliūgų sriubą. Nieko aš čia nevaidinsiu jums, oi kaip visi valgo mano moliūgų sriubą. Deja tikrai ne. Šią sriubą viriau tik sau. Nes tik viena šeimoje mėgstu ir valgau trintą moliūgų sriubą. Kiekis išėjo tikrai labai minimalus, vos 3 dubenėliai sriubos. Ši sriuba labai greitai pasigamina, bet reikia atlikti namų darbus. Išsikepti moliūgą ir sutrinti į tyrę. Aš kepu daug moliūgo, o kai jo viso nesunaudoju užsišaldau. Labai patogu, nes neužima šaldymo kameroje daug vietos, taupo mūsų laiką, o naudojimo ir panaudojimo galimybės didelės: nuo sriubų iki deserto. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
250 mililitrų moliūgų tyrės
400 mililitrų kokosų pieno (apytikriai, 1 skardinės)
1 vienetas poro
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
3 centimetrai imbiero
1 skiltelė česnako
0.5 vieneto aitriųjų pipirų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
200 mililitrų vandens
Kepimui:
30 gramų sviesto
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
Pabarstymui:
pagal poreikį rūkytos paprikos miltelių
Patiekiant:
200 gramų krevečių be kevalo
1 šaukštas sviesto
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
1 skiltelė česnako (smulkintos)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną, porą, česnaką, aitrųjį pipirą supjaustome nedideliais gabalėliais, morką sutarkuojame, imbierą taip pat pasmulkiname.
2.
Puode ištirpiname sviestą, įkaitiname aliejų. Sudedame smulkintą svogūną, porą, česnaką, aitrųjį pipirą ir morkas. Pakepiname, kol daržovės šiek tiek suminkštės. Suberiame imbierą. Šiek tiek pakepiname.
3.
Į puodą supilame moliūgų tyrę, vandenį ir kokosų pieną. Pagardiname druska ir pipirais. Verdame apie 10 - 15 min.
4.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudedame smulkintą česnaką ir pakepiname, kol pasklis nuostabus aromatas. Sudedame krevetes. Pagardiname druska ir rūkytos paprikos milteliais. Pakepiname apie 5 – 7 min. Kai krevetės pradės keisti spalvą ir taps rausvos – jos jau bus iškepę.
5.
Į dubenėlius pilstome sriubą. Pabarstome rūkyta paprika ir patiekiame su krevetėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital