LaMaistas TV laida - "Palepinkime moteris!"

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2020-03-08
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
LaMaistas TV laida - "Palepinkime moteris!"

Šio sekmadienio, kovo 8 dienos rytą TV3 eteryje laidoje “La Maistas” mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei ypatingas laidos svečias, daugkartinis pasaulio ir Europos čempionas, geriausias Lietuvos kikboksininkas Sergejus Maslobojevas pateikė naudingų patarimų ir skanių idėjų, kuriomis galima maloniai nustebinti mylimas moteris.

 

Jeigu nespėjote pasižiūrėti laidos gyvai, jos įrašą rasite žemiau. Visi laidoje gaminti receptai pasiekiami čia, o daugiau apie juos - toliau šiame straipsnyje.

 

 

Laidos šefas Tomas laidoje ruošė lėtai virtą eršketo file su krevetėmis ir šampano padažu. Tomas pamini, kad eršekto skonis išskirtinis, o ši žuvus ant stalų randama tikrai ne kasdien, bet pagaminama visiškai nesudėtingai. Tad tai puikus pasirinkimas ypatingai vakarienei. Jei neturite eršketo, puikiai tiks ir kita mėgstama žuvis, bet kokiu atveju išskirtinis šio patiekalo skonis sužavės kiekvieną moterį, o tokia dėmesinga vakarienė maloniai nustebins ir praskaidrins vakarą. 

 

Lėtai virta eršketo file su krevetėmis ir šampano padažu

 

Ieškantiems skanių, nesunkiai paruošiamų desertų, Tomas siūlo šokoladinį kremą su obuoliais. Tomo gamintas šokoladinis kremas išskirtinis tuo, kad naudojama šiek tiek aitriosios paprikos, kuri suteikia puikų poskonį ir švelnų aštrumą. Šiam kremui pagaminti nereikia skirti daug laiko ar pastangų, viską padarysite greitai ir labai lengvai, tik prireiks šiek tiek kantrybės iki kol kremas sustings šaldymo kameroje. Kiekvienas kąsnelis tirpsta burnoje, o vaisiai ir uogos suteikia tobulą gaivumą bei švelnią rūgštelę.

 

Šokoladinis kremas su obuoliais

 

Antrasis mūsų laidos šefas Vylius parodė, kaip pagaminti sultingą jautienos steiką. Ieškantiems sočios, labai gardžios pietų ar vakarienės idėjos šis patiekalas puikiai tiks. Vylius primena, kad labai svarbu mėsą kepti prieš tiekiant, o ne kelias valandas ar parą prieš, nes patiekiamas ką tik iškeptas, karštas steikas pats skaniausias. Nesudėtinga paruošti, o ragauti ypatingai skanu. Šalia tiekiamos daržovės suteikia pavasariškų spalvų lėkštėje.

REKLAMA

 

Sultingas jautienos steikas

 

Mėgstantiems steikus, bet nežinantiems, su juo kuos gardinti, Vylius siūlo greitą padažą steikui. Jo pagrindinis ingredientas yra sultys, likusios keptuvėje po steiko kepimo, tad neskubėkite jų išpilti. 

 

Greitas padažas steikui

 

Desertui Vylius rekomenduoja paruošti sūrio pyragą su uogų padažu. Šiam pyragui Vylius naudojo Rama Creme Bonjour kreminį sūrį, tačiau galima naudoti ir kitą mėgstamą, bet kokiu atveju, šis švelnaus skonio pyragas sužavės, o kiekvienas jo kąsnelis sutirpsta burnoje. Neįmanoma atsispirti.

 

Sūrio pyragas su uogu padažu

 

Laidos svečias Sergejus laidoje gamino spagečius su česnakinėmis krevetėmis ir grietinėlės padažu. Jei nesinori ilgai sukiotis virtuvėje ar tiesiog nėra tam laiko, šie spagečiai tobulas pasirinkimas. Prieš tiekiant labai tinka papuošti žalumynais, pabarstyti smulkintais riešutais ar tarkuotu mėgstamu sūriu. Tai puikus būdas parodyti moteriai dėmesį ir palepinti sočia, labai gardžia vakariene.

 

Spagečiai su česnakinėmis krevetėmis ir grietinėlės padažu

 

Laidos metu Sergejus gamino sluoksniuotą vaisių desertą su jogurtu. Šis desertas ruošiamas su graikišku jogurtu, o gardinama graikiškais riešutais bei čija sėklomis, tad tai ne tik skanus, bet ir maistingas desertas. Jei norite, galima papuošti dar ir plakta grietinele. Paruošti užtruks tik akimirksnį, o toks gaivus ir spalvingas desertais tobulai nuteiks.

 

Sluoksniuotas vaisių desertas su jogurtu

 

Talentingasis laidos svečias Sergejus parodė, kaip paruošti energijos užtaisą - sočią "bulletproof" kavą pusryčiams. Tokiu būdu paruošta kava prabudins net sunkiausią rytą ir suteiks energijos visai dienai. 

 

Laidos šefas Tomas pasidalino patarimu, kaip skaniai iškepti žuvies file. Vienas svarbiausių dalykų kepant žuvį - ją kepti labai trumpai. Taip žuvis bus neperkepusi, sultinga, minkšta ir ypatingai skani.

 

Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės žiūrėdami „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3!

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital