Praėjusį sekmadienį 9val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - Palepinkime moteris!" talentingasis laidos šefas Tomas Rimydis dalinosi patarimais, kaip iškepti skanią ir neperkepusią.
Jei neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:
Vienas iš svarbiausių dalykų ruošiant žuvį - gerai įkaitinti keptuvę su šlakeliu aliejaus. Tuomet jau galima įdėti šaukštą sviesto, šviežias mėgstamas prieskonines žoleles, lengvai spaustą česnaką. O pačią žuvį kepti ypatingai trumpai - 60 sekundžių vieną pusę. Keptuvę patraukus nuo ugnies, apversti žuvį kita pusę ir palikti dar 2 minutėmis.
Patarimo metu Tomas parodė, kaip iš skysčio, likusio po žuvies kepimo paruošti puikų padažą. Tokiu būdu patiekta ir paruošta žuvis tobula savo sultingumu, aromatu ir skoniu.
„La Maistas“ - kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3!