Kaip skaniai iškepti žuvies file?

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2020-03-08
Kaip skaniai iškepti žuvies file?

Praėjusį sekmadienį 9val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - Palepinkime moteris!" talentingasis laidos šefas Tomas Rimydis dalinosi patarimais, kaip iškepti skanią ir neperkepusią.

 

Jei neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video: 

 

 

Vienas iš svarbiausių dalykų ruošiant žuvį - gerai įkaitinti keptuvę su šlakeliu aliejaus. Tuomet jau galima įdėti šaukštą sviesto, šviežias mėgstamas prieskonines žoleles, lengvai spaustą česnaką.  O pačią žuvį kepti ypatingai trumpai - 60 sekundžių vieną pusę. Keptuvę patraukus nuo ugnies, apversti žuvį kita pusę ir palikti dar 2 minutėmis. 

 

Patarimo metu Tomas parodė, kaip iš skysčio, likusio po žuvies kepimo paruošti puikų padažą. Tokiu būdu patiekta ir paruošta žuvis tobula savo sultingumu, aromatu ir skoniu. 

 

„La Maistas“ - kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3! 

 

Visus laidose gaminamus receptus rasite čia.

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
gardumynai tėvo dienai
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital