Bulvių virtinukai Gnocchi saulėje džiovintų pomidorų padaže

AUTORIUS:
Emilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Bulvių virtinukai Gnocchi saulėje džiovintų pomidorų padaže
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Bulvių virtinukai Gnocchi saulėje džiovintų pomidorų padaže
Bulvių virtinukai Gnocchi saulėje džiovintų pomidorų padaže
Autorius apie receptą: Esu ragavusi daugybę skirtingai ruoštų Gnocchi variantų su įvairiais padažais ir drąsiai galiu teigti, kad su saulėje džiovintų pomidorų padažu man patinka labiausiai. Esu ragavusi daugybę skirtingai ruoštų Gnocchi variantų su įvairiais padažais ir drąsiai galiu teigti, kad su saulėje džiovintų pomidorų padažu man patinka labiausiai. Kreminis, aromatingas, kupinas sodraus ir švelnaus skonio patiekalas, kurį ne tik verta, bet ir reikia išmėginti savo virtuvėje. Tikras skonių džiaugsmas burnoje, o gaminimas super paprastas ir greitas. (...daugiau) Emilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
600 gramų bulvių virtinukai gnocchi (naudojau 1 pakelį jau išvirtų)
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
50 gramų saulėje džiovintų pomidorų (svoris nusunktų nuo aliejaus, 5-6 puselių)
50 gramų kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto, galima nedėti)
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis itališkų žolelių (arba provanso žolelių ar raudonėlio ar čiobrelių)
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių (arba pagal skonį)
pagal skonį druskos
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
Patiekiant:
1 sauja baziliko (arba petražolių ar kitų žalumynų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Saulėje džiovintus pomidorus sudėti į elektrinį smulkintuvą, pilti apie 100 ml vandens ir susmulkinti iki vientisos masės.
2.
Keptuvėje įkaitinti porą šaukštų aliejaus, kuriame buvo saulėje džiovinti pomidorai. Dėti smulkiai sukapotą česnaką ir maišant pakepinti pusę minutės. Supilti trintų pomidorų masę ir maišant pakaitinti 20-30s. Supilti grietinėlę, berti aitriųjų paprikų miltelius ir itališkas žoleles,. Kaitinti tol, kol masė bus karšta.
3.
Tuomet sudėti virtinukus ir troškinti ant nedidelės kaitros iki šie sušils ir taps minkšti. Padažo konsistenciją galite reguliuoti įpildami šiek tiek vandens.
4.
Baigiant troškinti, berti smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį ir gerai išmaišyti. Patiekiant pabarstyti bazilikais ar kitomis prieskoninėmis žolelėmis.
AUTORIUS: Emilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital