Autorius apie receptą:
Labai greitas ir paprastai paruošiamas padažas, kuris suteiks puikų skonį steikams ar kitiems mėsos patiekalams.
Labai greitas ir paprastai paruošiamas padažas, kuris suteiks puikų skonį steikams ar kitiems mėsos patiekalams.
Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Sultinį, kuris liko po mėsos kepimo, užkaisti keptuvėje.
2.
Į keptuvę įdėti sviesto, medaus.
3.
Pasmulkinti aštriąją papriką ir suberti į keptuvę, pakaitinti.
4.
Įpilti citrinos sulčių ir išmaišyti.
5.
Jei norite, pagal skonį galima pagardinti pipirais, druska.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.