Spagečiai su česnakinėmis krevetėmis ir grietinėlės padažu

AUTORIUS:
Sergejus Maslobojevas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Spagečiai su česnakinėmis krevetėmis ir grietinėlės padažu
Spagečiai su česnakinėmis krevetėmis ir grietinėlės padažu
Autorius apie receptą: Jei nesinori ilgai sukiotis virtuvėje ar tiesiog nėra tam laiko, šie spagečiai tobulas pasirinkimas. Prieš tiekiant labai tinka papuošti žalumynais, pabarstyti smulkintais Jei nesinori ilgai sukiotis virtuvėje ar tiesiog nėra tam laiko, šie spagečiai tobulas pasirinkimas. Prieš tiekiant labai tinka papuošti žalumynais, pabarstyti smulkintais riešutais ar tarkuotu mėgstamu sūriu. (...daugiau) Sergejus Maslobojevas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų spagečių
200 gramų krevečių (tinka ir šaldytos)
200 mililitrų grietinėlės
4 vienetai pomidorų
2 vienetai svogūnų
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis provanso žolelių (arba džiovinto čiobrelio ar raudonėlio)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Jeigu krevetės šaldytos, jas atitirpinkite.
2.
Spagečius išvirkite pagal instrukciją ant pakuotės.
3.
Susmulkinkite česnakus ir svogūnus. Susmulkinkite pomidorus.
4.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite smulkiai kapotas česnako skilteles ir pakepkite apie pusę minutės (kol paskleis malonų kvapą). Sudėkite smulkintus svogūnus ir dar pakepinkite. Sudėkite pjaustytus pomidorus.
5.
Sudėkite krevetes ir labai trumpai apkepkite.
6.
Pagardinkite pipirais. Supilkite grietinėlę, suberkite provanso žoleles, druską.
7.
Troškinkite ant vidutinės ugnies iki padažas truputį sutirštės.
8.
Į lėkštę dėkite spagečius. Ant jų - krevečių ir grietinėlės padažo.
9.
Galima dar papuošti žalumynais, pabarstyti smulkintais riešutais ar tarkuotu kietuoju sūriu.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Sergejus Maslobojevas
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Milda B.
2022-10-06 11:32
Ačiū puikus receptas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital