Maistingas varškės, jogurto ir šaldytų uogų pusryčių desertas

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Maistingas varškės, jogurto ir šaldytų uogų pusryčių desertas
Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos
Maistingas varškės, jogurto ir šaldytų uogų pusryčių desertas
Maistingas varškės, jogurto ir šaldytų uogų pusryčių desertas
Maistingas varškės, jogurto ir šaldytų uogų pusryčių desertas
Autorius apie receptą: Puikaus skonio, tekstūros ir spalvingas! Tiks norintiems lengvai paruošiamo, naminio deserto, kuriam nereikės jokių įmantrių sugebėjimų. Puikaus skonio, tekstūros ir spalvingas! Tiks norintiems lengvai paruošiamo, naminio deserto, kuriam nereikės jokių įmantrių sugebėjimų. LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
180 gramų varškės 9%
100 gramų graikiško jogurto
2 saujos šaldytų uogų (naudojome juodus serbentus, bet tinka ir kitos mėgiamos)
2 šaukštai avižinių dribsnių (naudojome PAULUNS su avietėmis ir braškėmis)
1 šaukštas ksilitolio (ar pagal skonį kito saldumo, pvz. klevų sirupo ar medaus)
0.5 šaukštelio vanilės ekstrakto
Viršui:
50 gramų juodojo šokolado
50 mililitrų pieno (tinka tiek paprastas, tiek augalinis)
Papuošimui:
šiek tiek uogų (nebūtina)
šiek tiek mėtų (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Elektriniu trintuvu sutriname varškę drauge su jogurtu, šaldytomis uogomis, vanile ir saldumu.
2.
Į taurės ar stillinės dugną beriame avižinių dribsnių. Ant jų dedame varškės kremo.
3.
Į mažą dubenėlį pasmulkinkite šokoladą ir ištirpiname virš garų vonelės (arba atsargiai mikrobangėje). Pamažu maišydami pilame pieną. Iš pradžių masė sušoks, tačiau toliau pilant kremiškės vėl. Pieno reikėtų pilti tiek, iki masė vėl taps kremiška, tačiau dar nebus skysta.
4.
Šokoladinį kremą atargiai paskleidžiame ant varškės kremo.
5.
Viršų papuošiame uogomis ir mėtų lapeliais.
6.
Skanaujame iškart arba dedama į šaldytuvą 20-30 min, kad būtų dar gaivesnis.
RECEPTO DRAUGAS:
PAULUNS
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital