Dėmesio! konkursas jau baigėsi. Nugalėtojų sąrašą rasite ČIA
Pavasario įkvėpimai
Pavasario įkvėpimai

Konkursas vyko iki: 2023 06 05

Atsiųsta receptų: 80

APIE KONKURSĄ
PRIZAI
TAISYKLĖS
NUGALĖTOJAI

Pavasaris jau džiugina saulėtais šiltais spinduliais ir staiga lėkštėse atsiranda vis daugiau gaivumo, spalvų, šviežių daovių, pasiilgų uogų, lengvumo. Apniukus dienai, vėl kimbame ruošti sriubas, troškinius, kepsnelius. Prie gardžios kavos ar arbatos puodelio įsitaiso ir nuostabus desertas, keksas, sausainiai ar tortas. Kviečiame dalintis tais patiekalais, kuriais mėgaujatės pavasarį - sriubos ar troškiniai, salotos ar kepsneliai, gaivūs, sotūs receptai, puikūs desertai. O mes būtinai apdovanosime pačius gražiausius ir pačius pačiausius!

 

DĖMESIO! Konkursui bus tvirtinami tik tie receptai, kurie dalyvauja tik portalo www.LaMaistas.lt vykstančiame konkurse "Pavasario įkvėpimai"! Jeigu norite dalyvauti konkurse, siųsti receptus mums bei kitų receptų portalų konkursams tuo pat metu nėra galima, net jei esate jo autorius. 

 

Konkursas bus gausus prizais, o šalia pagrindinių prizų galėsite džiaugtis ir puikiais skoniais iš Ginger parduotuvės

Redakcijos išrinkto pačio pačiausio recepto autorių apdovanosime nuostabiu japonišku peilių rinkiniu. Tai nuostabus įrankis ne tik profesionalams, bet ir mėgėjams, kuriems virtuvėje sukiotis taps dar didesniu malonumu. Peiliai su  metaliniais korpusais, pagaminti iš Japoniško AUS-8 plieno, su tuščiavidurėmis neslidžiomis rankenomis, kurios formos kaip bambuko stiebai, o dėl plonos, elegantiškos ašmenų ir ergonomiškos rankenos peiliai yra tokie lengvi ir jais taip patogu naudotis. O, kad pasilepintumėte ir gardžiais skoniais, draugai iš Ginger dovanoja nuostabų trio - vyšnių ir figų čatnį, uogienę su šonine ir čili bei spanguolių padažą. Su šiais tobulai subalansuotais čatnių skoniais pagardinsite kiekvieną mėsos gabalėlį, o jei ruošiate užkandžius, galėsite derinti su sūriais ar kitais nesaldžiais kepiniais. 

Net trys antros vietos laimėtojai mėgausis pakraunama kokteiline.  Nuostabiai tinka, kai norisi mėgautis mėgstamais gėrimais bet kur ir visada - kokteilinę tereikia įkrauti ir pasiimti išeinant pro duris.  Pasitarnauja kelionėje, gamtoje, einant pasivaikščioti. Kokteilinė sutrins tiek vaisius, daržoves, tiek susmulkins ledukus ar šaldytas gėrybes. Įvairių tvarių, gardžių gėrybių ir puikių produktų parduotuvė Ginger prie dovanos pridės ir gardutėlį rinkinį iš aviečių uogienės, barbekiu padažo su čipotle ir obuolių sidro džemo. Gurmaniški skoniai palepins kiekvieno skonių receptorius, o derinti labai tiks prie mėsos, sūrių patiekalų. Pats tas prie grilio patiekalų.

Trys trečios vietos laimėtojai prie kepsninės galės sukiotis su nauju kepsninės įrankių rinkiniu. Nerūdijančio plieno kepsninės įrankių rinkyje rasite žnyples maistui, mentelę, peilį, grotelių valymo šepetį, bbq šakutę bei teptuką. Tiks gaminant ir grilyje, ir namų virtuvėje. O šalia to, Ginger parduotuvė kviečia į tikrą skonių fiestą ir dovanoja mangų čatnį. Jei norite pagardinti ką tik iškeptą sultingą kepsnį, tai šis čatnis tam puikiai tiks. Na, o jei norite dar platesnės skonių kelionės, gardinkite juo sūrį, vištienos patiekalus, žuvį (tiks ir silkei, ir lašišai), gruzdintus svogūnus ar kitus mėgiamus patiekalus, kur norisi įnešti šiek tiek naujo cinkelio.

Nuostabus japoniškas peilių rinkinys. Tai nuostabus įrankis ne tik profesionalams, bet ir mėgėjams, kuriems virtuvėje sukiotis taps dar didesniu malonumu. Peiliai su  metaliniais korpusais, pagaminti iš Japoniško AUS-8 plieno, su tuščiavidurėmis neslidžiomis rankenomis, kurios formos kaip bambuko stiebai, o dėl plonos, elegantiškos ašmenų ir ergonomiškos rankenos peiliai yra tokie lengvi ir jais taip patogu naudotis. O, kad būtų ir puikaus skonio kasdienybėje, draugai iš Ginger dovanoja nuostabų trio - vyšnių ir figų čatnį, uogienę su šonine ir čili bei spanguolių padažą. Su šiais tobulai subalansuotais čatnių skoniais pagardinsite kiekvieną mėsos gabalėlį, o jei ruošiate užkandžius, galėsite derinti su sūriais ar kitais nesaldžiais kepiniais.  

Pakraunama kokteilinė.  Be galo patogu, kai norisi savo mėgstamais gėrimais mėgautis ber kur ir visada - kokteilinę tereikia įkrauti ir tuomet ja galima naudotis visur - kelionėje, gamtoje, einant pasivaikščioti ir bet kur kitur. Kokteilinė sutrins tiek vaisius, daržoves, tiek susmulkins ledukus ar šaldytas gėrybes. Įvairių tvarių, gardžių gėrybių ir puikių produktų parduotuvė Ginger prie dovanos prideda skanų rinkinį iš aviečių uogienės, barbekiu padažo su čipotle ir obuolių sidro džemo. Gurmaniški skoniai palepins kiekvieno skonių receptorius, o derinti labai tiks prie mėsos, sūrių patiekalų. Pats tas prie grilio patiekalų.

 

Kepsninės įrankių rinkinys. Nerūdijančio plieno kepsninės įrankių rinkyje rasite žnyples maistui, mentelę, peilį, grotelių valymo šepetį, bbq šakutę bei teptuką. Puikus rinkinys tiek gaminant grilyje, tiek ir namų virtuvėje. Šalia šio naudingo rinkinio Ginger parduotuvė kviečia į tikrą skonių fiestą ir dovanoja mangų čatnį. Jei norite pagardinti ką tik iškeptą sultingą kepsnį, tai šis čatnis tam puikiai tiks. Na, o jei norite dar platesnės skonių kelionės, gardinkite juo sūrį, vištienos patiekalus, žuvį (tiks ir silkei, ir lašišai), gruzdintus svogūnus ar kitus mėgiamus patiekalus, kur norisi įnešti šiek tiek naujo cinkelio. Atsispirti tikrai sunku.

1. Receptus konkursui galite siųsti konkurso laikotarpiu nuo 2023 m. balandžio 17 d. iki 2023 m. birželio 5 dienos imtinai, naudodami šią formą.

2. Redakcijos išrinkto šauniausio recepto autorių apdovanosime peilių rinkiniu ir gurmaniškais padažais, antros vietos laimėtojai gaus po pakraunamą kokteilinę bei gurmanišką rinkinį, o trys trečios vietos laimėtojai bus apdovanoti kepsninės įrankių rinkiniu kartu su mangų čatniu.

 3. Konkursui bus patvirtinti tik konkurso laikotarpiu atsiųsti patiekalų receptai.

4. Konkurse dalyvauja receptai, atsiųsti su viena ar daugiau nuotraukų.

5. Vienas dalyvis gali teikti neribotą skaičių receptų.

6. Siųsdami mums receptą, visada nurodykite savo el. pašto adresą.

7. Konkursui bus tvirtinami tik tie receptai, kurie dalyvauja tik portalo www.LaMaistas.lt vykstančiame konkurse "Pavasario įkvėpimai". Jeigu norite dalyvauti konkurse, siųsti receptus mums bei kitų receptų portalų konkursams tuo pat metu nėra galima, net jei esate jo autorius.  

8. Draudžiama imti receptus ir jų nuotraukas iš kitų interneto receptų tinklalapių, net jeigu esate jų autorius (išimtis - jei receptas yra patalpintas Jūsų asmeninėje svetainėje (pvz., blog'e)). Už tai busite diskvalifikuoti. Pastebėję tokius receptus, prašome pranešti elektroniniu paštu - [email protected]

9. Konkurse dalyvauja tik logiški, lietuviškomis raidėmis parašyti receptai.

10. Jei prizas neatsiimamas per 30 dienų nuo laimėtojų paskelbimo datos, jis perleidžiamas kitam konkurso dalyviui, kuris pagal redakcijos balsų sumą užėmė antrą vietą. Šiam neatsiėmus/atsisakius prizo per tris darbo dienas, jis perleidžiamas atitinkamai žemesnę vietą užėmusiam konkurso dalyviui ir t.t.

11. Prizai į pinigus nėra keičiami.

Kaip džiugu, jog sulaukėme gausybės nuostabių, spalvingų ir pavasariškų receptų, kurie įkvepia ruošti mėgstamus patiekalus su dar daugiau džiugesio ir meilės! Skubame sveikinti nugalėtojus.

 

I vietą laimi Živilė, kuri atsiuntė sluoksniuoto deserto su braškėmis ir žele ala "Trifle" receptą. Tobulas ne tik skoniu, bet ir išvaizda! Toks žavus ir spalvingas, jog būtų sunku atsispirti.

 

II vietos nugalėtojai:

 

Emilija, atsiuntusi mini galečių su rabarbarais ir braškėmis receptą. Nustebins kiekvieną tiek skoniu, tiek spalvingumu. O geriausia, kad nesunku paruošti, tačiau pavyksta labai žaviai!

Anželika, kuri atsiuntė ispaniškų kroketų su chorizo dešra (Croquetas de Patata y Chorizo) receptą. Šis gardumynas gali būti ne tik nuostabus patiekalas, bet ir be galo žavus ir skanus užkandis!

Silvija, kuri atsiuntė trapaus pyrago su varške ir mėlynių uogiene receptą. Garantuojame, kad šis nuostabus pyragas suteiks jaukumo jausmą ne tik namams, bet ir kiekvieno ragavusio širdyse.

 

III vietos nugalėtojai:

 

Oksana, atsiuntusi kopūstų vaflių receptą. Ne tik skaniems pusryčiams, bet ir labai maistingiems! Labai skanūs, nesunkiai paruošiami ir viskuo žavūs.

Olga, kuri atsiuntė itališkų apelsininių rikotos sūrio spurgų (castagnole di ricotta) receptą. Spurgoms visuomet buvo sunku atsispirti, tačiau šioms tiesiog neįmanoma!

Nijolė, atsiuntusi folijoje keptos vištienos blauzdelių su daržovėmis receptą. Naminis maistas visuomet yra geriausias ir skaniausias, o šis patiekalas toks viskuo nuostabus, kad norėsis jį ruošti vis dažniau.

 

Papildomus prizus laimėjo:

 

Odeta, kuri atsiuntė rabarbarų džemo žiemai receptą. Kol rabarbarų dar yra, labai rekomenduojame pasiruošti atsargas žiemai ir vadovautis šiuo nuostabiu receptu. Garantuojame, jog nenusivilsite!

Liucija, atsiuntusi varškėčių su obuoliu receptą. Be galo skanūs, minkšti ir žavūs. O tokie jie yra dėl obuolio! Puikūs pusryčiai garantuoti.

Kristina, kuri atsiuntė greitos avokadų užtepėlės - be majonezo receptą. Nustebinsite ne tik save, bet ir visą šeimąbei artimuosius. Be galo skanu, o ir tinka naudoti visur,kuri tik mėgstate.

Ingrida, kuri atsiuntė tinginių Napoleono su uogiene receptą. Klasikų klasika, tik kiek greičiau ir paprasčiau paruošiama! O kaip skanu ir gardu... Sunku žodžiais apsakyti, todėl labai rekomenduojame išmėginti ir nustebinti artimuosius.

Justė, atsiuntusi pavasariško glotnučio su pienėmis ir špinatais receptą. Ne tik atgaivinantis karštą dieną, bet ir maistingas bei labai skanus!

Atsiųsta receptų: (80)
Rodyti daugiau
Kraunama...
Ką dabar gaminame:
viskas
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital