Pavasario sriuba su ridikėliais, smidrais ir avinžirniais

AUTORIUS:
Emilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Pavasario sriuba su ridikėliais, smidrais ir avinžirniais
Autorius apie receptą: Ši sriuba yra ne tik labai skani, bet ir maistinga. Įdomesnis jos ingredientas yra ridikėliai, kurie suteikia dar daugiau pavasariškumo. Jei niekada nebandėte jų kepti ar virti, Ši sriuba yra ne tik labai skani, bet ir maistinga. Įdomesnis jos ingredientas yra ridikėliai, kurie suteikia dar daugiau pavasariškumo. Jei niekada nebandėte jų kepti ar virti, siūlau pamėginti - kaitinami jie praranda savo aitrumą ir įgauna lengvo salstelėjimo. Taip pat į šią sriubą galite dėti ir kitų šviežių daržovių, tokių kaip morkos ar salierai. (...daugiau) Emilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras daržovių sultinio
400 gramų bulvių
1 skardinė konservuotų pomidorų savo sultyse (400 g)
1 skardinė konservuotų avinžirnių (arba 250 g virtų)
200 gramų smidrų
150 gramų ridikėlių
150 gramų žaliųjų žirnelių (naudojome šaldytus, galima nedėti)
2 šaukštai pesto padažo (arba pagal skonį)
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
1 sauja špinatų (nebūtina)
1 sauja gražgarsčių (nebūtina)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pasiruošti ingredientus: bulves supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, smidrams nulaužti sumedėjusius galus ir žalią dalį perpjauti į 2-3 dalis, ridikėlius perpjauti pusiau, svogūną ir česnaką smulkiai sukapoti.
2.
Puode įkaitinti aliejų. Sudėti svogūnus, maišant pakepinti 3-4 min. Sudėti bulves ir česnakus, maišant pakepinti dar 3-4 min.
3.
Į puodą dėti ridikėlius, konservuotus pomidorus, supilti sultinį, užvirti ir troškinti apie 10 minučių (iki bulvės ir ridikėliai suminkštės).
4.
Tada suberti nusunktus avinžirnius, žirnelius ir smidrus. Pavirti apie 3-4 min. Sudėti špinatus ir gražgarstes, pakaitinti dar 1 min.
5.
Galiausiai dėti pesto padažą, išmaišyti. Sriubą pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
AUTORIUS: Emilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital