Svieste kepti smidrai

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Svieste kepti smidrai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanu ir visai nesudėtinga - taip paruošti smidrai tobulai dera garnyrui prie vištienos, žuvies ar tiesiog bulvyčių. Labai skanu ir visai nesudėtinga - taip paruošti smidrai tobulai dera garnyrui prie vištienos, žuvies ar tiesiog bulvyčių. Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų smidrų
50 gramų ghee sviesto
2 skiltelės česnako
1 saujelė svogūnų laiškų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Šparagus nuplauti, gerai nuvarinti. Nulaužti sumedėjusius smidrų galiukus (švelniai lenkti smidrą, kol perlinks ir nulūš, daugiau informacijos apie smidrų paruošimą rasite čia).
2.
Česnaką ir svogūnų laiškus smulkiai sukapoti.
3.
Keptuvėje ant kiek aukštesnės nei vidutinė kaitros ištirpinti sviestą. Apkepti česnaką keliolika sekundžių, kol paskleis švelnų aromatą.
4.
Į keptuvę dėti smidrus, vis vartant, apkepti kelias minutes. Berti svogūnų laiškus, apkepti dar kelias sekundes. Pagardinti druska ir pipirais. Skanaus!
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital