Varškėčiai su obuoliu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Varškėčiai su obuoliu
Autorius apie receptą: Įtarkavus obuolių į varškėčių masę, šie tampa žymiai puresni ir skanesni. Tik nepadauginkite miltų tešloje, kitaip blyneliai iškeps kieti. Varškėčius reikėtų Įtarkavus obuolių į varškėčių masę, šie tampa žymiai puresni ir skanesni. Tik nepadauginkite miltų tešloje, kitaip blyneliai iškeps kieti. Varškėčius reikėtų formuoti šlapiomis rankomis, nes tešla išeina lipni. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 gramų varškės 9%
150 gramų kvietinių miltų
1 vienetas obuolių (didelio, saldaus)
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai cukraus
3 šaukštai jogurto, natūralaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1/4 šaukštelio druskos
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nulupame ir stambiai sutarkuojame obuolį.
2.
Sumaišome miltus su kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi ir druska.
3.
Į kitą dubenį sudedame varškę, įmušame kiaušinius, suberiame cukrų ir gerai ištriname šakute. Sudedame sutarkuotą obuolį, jogurtą ir išmaišome. Suberiame miltų mišinį, išmaišome.
4.
Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ant vidutinės ugnies.
5.
Drėgnomis rankomis formuojame storesnius ( apie 1 cm storio), nedidelius, apvalius blynelius. Dedame į keptuvę, kepame iš abiejų pusių, kol šie išsipučia ir gražiai paruduoja.
6.
Patiekiame su grietine, uogiene ar uogomis. Skanumėlis!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital