Kopūsto ir faršo kepsnys orkaitėje

AUTORIUS:
Sandra San
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kopūsto ir faršo kepsnys orkaitėje
Kopūsto ir faršo kepsnys orkaitėje
Kopūsto ir faršo kepsnys orkaitėje
Kopūsto ir faršo kepsnys orkaitėje
Kopūsto ir faršo kepsnys orkaitėje
Kopūsto ir faršo kepsnys orkaitėje
Kopūsto ir faršo kepsnys orkaitėje
Kopūsto ir faršo kepsnys orkaitėje
Autorius apie receptą: Labai skanu ir nesunku paruošti! Labai skanu ir nesunku paruošti! Sandra San
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
0.5 galvos kopūstų (didesnės)
400 gramų faršo (mėgstamo)
200 gramų šaltai rūkytos šoninės (plonų juostelių, apytikriai)
2 vienetai kiaušinių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį prieskonių (mėgstamų)
pagal skonį fermentinio sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Faršui faršą dėti į dubenį, įmušti kiaušinius, berti druską, pipirus, prieskonius, gerai išmaišyti.
2.
Į kopūsto vidurį dėti paruošto faršo, tuomet gabalėlį sūrio, vėl dėti faršo ir jį apdėlioti taip, kad uždengtų visą kopūstą iš visų pusių.
3.
Paruoštą kopūstą uždengti šonine dedant šoninės juostelės vieną ant kitos, kad neliktų tuščių tarpų.
4.
Kepti įkaitintoje iki 160 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 2 valandas.
AUTORIUS: Sandra San
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital