Itališkos apelsininės rikotos sūrio spurgos (castagnole di ricotta)

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Itališkos apelsininės rikotos sūrio spurgos (castagnole di ricotta)
Itališkos apelsininės rikotos sūrio spurgos (castagnole di ricotta)
Itališkos apelsininės rikotos sūrio spurgos (castagnole di ricotta)
Itališkos apelsininės rikotos sūrio spurgos (castagnole di ricotta)
Autorius apie receptą: Šios spurgos tai netradicinės varškės spurgos. Dėka to, kad spurgos gaminamos iš rikotos sūrio, o ne iš varškės, jos yra mažiau kaloringos ir labai švelnios viduje. Būtent Šios spurgos tai netradicinės varškės spurgos. Dėka to, kad spurgos gaminamos iš rikotos sūrio, o ne iš varškės, jos yra mažiau kaloringos ir labai švelnios viduje. Būtent šis spurgų receptas yra kilęs iš Italijos. Italijoje jos vadinamos Castagnole di Carnevale (karnavalo spurgos), nes tai tradicinis itališkų karnavalų desertas gaminamas visuose šalies regionuose. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
250 gramų rikotos sūrio
150 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
60 gramų cukraus
1 vienetas apelsinų (tarkuotos žievelės)
1 šaukštas brendžio
6 gramai kepimo miltelių
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Papildomai:
šiek tiek kvietinių miltų (spurgų formavimui)
Apvoliojimui:
šiek tiek cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Nuo rikotos sūrio nupilame skysčius ir šluotele sumaišome sūrį su brendžiu, cukrumi, kiaušiniu ir apelsino žievele.
2.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir mentele įmaišome į sūrio masę. Turėtų išeiti minkšta ir lipni tešla.
3.
Gausiai miltuotomis rankomis gnybiame tešlos ir suformuojame nedidelius tešlos kamuoliukus.
4.
Puode įkaitiname aliejų maždaug iki 170 C laipsnių ir jame verdame savo spurgas iki gražios rudos spalvos.
5.
Dar karštas spurgas apvoliojame cukruje.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital