Rabarbarų džemas žiemai

AUTORIUS:
Odeta Moroziene
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Rabarbarų džemas žiemai
Rabarbarų džemas žiemai
Rabarbarų džemas žiemai
Rabarbarų džemas žiemai
Rabarbarų džemas žiemai
Rabarbarų džemas žiemai
Autorius apie receptą: Pavyko tiesiog tobula ir labai skani. Labai kvapnus, gaivus džemas, itin tinka su baltu sūriu. Pavyko tiesiog tobula ir labai skani. Labai kvapnus, gaivus džemas, itin tinka su baltu sūriu. Odeta Moroziene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo rabarbarų (nuluptų)
1.5 kilogramo cukraus (arba pagal skonį)
1 vienetas citrinų (nutarkuotos žievelės)
25 gramai pektinas (arba cukraus uogienėms)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Rabarbarus supjaustyti, sudėti į puodą, berti 1 kg cukraus ir palikti per naktį.
2.
Puodą su rabarbarais ir cukrumi užkaisti, užvirti, tuomet nugriebti susidariusias putas.
3.
Pradėjus rabarbarams leistis, suberti likusį cukrų sumaišyta su pektino milteliais bei nutarkuotą citrinos žievelę.
4.
Virti ant silpnos kaitros vis pamaišant dar apie 10 minučių. Šiek tiek patrinti elektriniu maisto trintuvu, bet aš tryniau nedaug, kad dar būtų gabalėlių.
AUTORIUS: Odeta Moroziene
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital