Rūkytos žuvies užtepėlė su žalumynais

AUTORIUS:
Kristina Naujokaitienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Rūkytos žuvies užtepėlė su žalumynais
Autorius apie receptą: Kas mėgsta žuvį, tikrai įvertins, galima tokį pašteta derinti su varškės kremu, bus tobula! Kas mėgsta žuvį, tikrai įvertins, galima tokį pašteta derinti su varškės kremu, bus tobula! Kristina Naujokaitienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas rūkyta upėtakio filė
4 vienetai saulėje džiovintų pomidorų
1 pundelis žalumynų (naudojau krapus, petražoles, laiškinius česnakus)
3 vienetai kaparėlių (apytikriai)
0.5 šaukšto aliejaus (nuo saulėje džiovintų pomidorų)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį grūstų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvį susmulkinti, apžiūrėti, kad nebūtų kaulų ar kremzlės, dėti į aukštesnį indą.
2.
Į indą su žuvimi berti pipirus, druską, smulkiai pjaustytus žalumynus, saulėje džiovintus pomidorus, kaparėlius, pilti aliejų ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
AUTORIUS: Kristina Naujokaitienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital