Tinginių Napoleonas su uogiene

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Tinginių Napoleonas su uogiene
Tinginių Napoleonas su uogiene
Tinginių Napoleonas su uogiene
Tinginių Napoleonas su uogiene
Autorius apie receptą: Na turiu jums prisipažinti, kad tikrojo Napoleono aš nemoku skanaus iškepti. Na suprantate, tokio, kad tirptų burnoje. Man kažkaip ir lakštai ne tokie gaunasi, ir kremas Na turiu jums prisipažinti, kad tikrojo Napoleono aš nemoku skanaus iškepti. Na suprantate, tokio, kad tirptų burnoje. Man kažkaip ir lakštai ne tokie gaunasi, ir kremas susigumuliuoja. Todėl dažniausiai gaminu tinginių Napoleonus. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
397 gramai kondensuoto pieno, saldinto (1 skardinės)
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
3 šaukštai uogienės (rinkitės rūgštesnę)
2 šaukštai grietinės
0.5 vieneto citrinų (sulčių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sluoksniuotą tešlą supjaustome piršto storio šiaudeliais. Sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepame 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 – 12 min, kol tešla iškeps ir gražiai paruduos.
2.
Kambario temperatūros sviestą išsukame su kondensuotu pienu ir grietine. Įspaudžiame citrinos sulčių ir išmaišome.
3.
Kelis šiaudelius (3 – 4) sutrupiname iki trupinių, naudosime desertui apvolioti.
4.
Desertą aš ruošiau ant maistinės plėvelės, man taip patogu buvo jį suformuoti. Dedame 4 pirštelius, tepame gausiai kremu, ant viršaus šiek tiek patepame uogiene. Dedame vėl sluoksniuotos tešlos šiaudelius, vėl tepame kremu, uogiene. Ant viršaus rikiuojame šiaudelius. Tvirtai susukame į ritinėlį ir dedame į šaldytuvą skoniams susidraugauti. Man išėjo 2 tinginių Napoleono ritinėliai.
5.
Skaniausia, kai desertas bent naktį pastovi šaldytuve. Tada jį išvyniojame iš maistinės plėvelės ir apvoliojame trupiniuose.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital