Pavasariškas glotnutis su pienėmis ir špinatais

AUTORIUS:
Justė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Pavasariškas glotnutis su pienėmis ir špinatais
Autorius apie receptą: Šį glotnutį puikiai galima naudoti kiekvieną rytą vietoj pusryčių. Galima dėti daugiau uogų. Šį glotnutį puikiai galima naudoti kiekvieną rytą vietoj pusryčių. Galima dėti daugiau uogų. Justė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas bananų
200 mililitrų augalinio gėrimo
1 sauja špinatų
1 sauja pienių
1 sauja pienių lapai
1 saujelė braškių (arba kitokių uogų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Supjaustykite braškes, bananus.
2.
Į trintuvą sudėkite špinatus, braškes, bananus, pienes, pienių lapus, įpilkite augalinį pieną. Viską sutrinkite iki vientisos masės. Skanaus!
Patarimai:
Jei norisi saldumo, įsipilkite agavų sirupo.
AUTORIUS: Justė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital