Greita avokadų užtepėlė - be majonezo

AUTORIUS:
Kristina Naujokaitienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Greita avokadų užtepėlė - be majonezo
Autorius apie receptą: Toks paštetas labai tiks ant bet kokio skrebučio, o ką dėti dar ant viršaus, kiekvienas pagal save improvizuoja. Toks paštetas labai tiks ant bet kokio skrebučio, o ką dėti dar ant viršaus, kiekvienas pagal save improvizuoja. Kristina Naujokaitienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai avokadų (didesnių arba 4 mažesnių, gerai prinokusių)
120 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 sauja krapų (šviežių)
1 sauja petražolių
1 vienetas čiobrelių šakelių (nebūtina)
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
0.5 šaukštelio citrinų sulčių
pagal skonį grūstų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Avoladus nukaulinti, išimti minktąją dalį, dėti į dubenį.
2.
Į dubenį su avokadais berti pipirus, druską, krapus, petražoles, čiobrelį, garstyčias, sviestą, pilti citrinų sultis ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
AUTORIUS: Kristina Naujokaitienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital