Ispaniški kroketai su chorizo dešra (Croquetas de Patata y Chorizo)

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Ispaniški kroketai su chorizo dešra
Ispaniški kroketai su chorizo dešra
Ispaniški kroketai su chorizo dešra
Autorius apie receptą: Puikus, labai gardus užkandis. Puikus, labai gardus užkandis. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų bulvių košės
200 gramų chorizo dešrelės
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai parmezano sūrio (tarkuoto)
1 šaukštas kvietinių miltų
1 žiupsnelis rūkytos paprikos miltelių
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Apvoliojimui:
2 vienetai kiaušinių
100 gramų maltų džiūvėsėlių (apytikriai)
100 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Jei naudojate šviežią chorizo, nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Kepkite nepridegančioje keptuvėje ant silpnos ugnies. Jei naudojate chorizo dešrą, tiesiog nulupkite odą ir supjaustykite mažais gabalėliais.
2.
Sumaišykite sūrį, kiaušinį, miltus, paprikos miltelius, aitriosios paprikos miltelius, druską ir pipirus sumaišykite su bulvių koše, kol gerai susimaišys, tada įmaišykite chorizo.
3.
Apvoliojimui dubenyje išplakti kiaušinį, miltus ir džiūvėsėlius suberti į atskirus indus.
4.
Padalinkite košės mišinį į 35 gramų porcijas ir iš kiekvienos suformuokite dešrelės formos kroketą.
5.
Kroketą apvoliokite miltuose taip, kad jis visiškai pasidengtų miltais. Panardinkite kroketą į kiaušinių plakinį ir ištraukę leiskite nuvarvėti. Apvoliokite kroketą džiūvėsėliuose, kad jis visiškai pasidengtų trupiniais.
6.
Įdėkite į šaldytuvą bent pusvalandžiui, kad sutvirtėtų ir šiek tiek išdžiūtų.
7.
Aliejų įkaitinkite iki 180 C laipsnių (350°F). Į jį dėti bulvių kroketus taip, kad nesiliestų vienas su kitu. Kepti apie 3 minutes, kol jie taps auksinės rudos spalvos.
8.
Kroketus išgriebti iš aliejaus ir sudėti ant popierinių rankšluosčių, kad sugertų aliejaus perteklių. Skanauti dar šiltus.
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital