Biskvitas karšto oro gruzdintuvėje - purus ir minkštas

AUTORIUS:
Ieva Venslauskienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Biskvitas karšto oro gruzdintuvėje - purus ir minkštas
Biskvitas karšto oro gruzdintuvėje - purus ir minkštas
Biskvitas karšto oro gruzdintuvėje - purus ir minkštas
Biskvitas karšto oro gruzdintuvėje - purus ir minkštas
Autorius apie receptą: Pabandžiau ir labai puikiai pavyko iškepti biskvitą!!! Minkštas ir purus, tirpsta burnoje. Nedidelis tortukas iš dviejų biskvitų ir maskarponės kremo, puošiau su Pabandžiau ir labai puikiai pavyko iškepti biskvitą!!! Minkštas ir purus, tirpsta burnoje. Nedidelis tortukas iš dviejų biskvitų ir maskarponės kremo, puošiau su braškėmis. (...daugiau) Ieva Venslauskienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
2 vienetai kiaušinių (M dydžio)
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
4 šaukštai cukraus
1 vienetas kiaušinių
Sulaistymui:
3 šaukštai citrinų sulčių
3 šaukštai vandens
1 šaukštas cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, vanilinį cukrų ir išplakti su elektriniu plakikliu 6 minutes.
2.
Į paruoštą purų kiaušinių plakinį įsijoti miltus su kepimo milteliais ir mentele atsargiai įmaišyti.
3.
Kiekvieną biskvitą kepti atskirai - tokiu būdu pavyks iškepti du biskvitus. Kiekvieną biskvitą kepti įkaitintoje iki 150-160 C laipsnių temperatūros karšto oro gruzdintuvėje 15 minučių.
4.
Kremui paruošti į dubenį įmušti kiaušinį, berti 1 šaukštą cukraus, gerai išplakti elektriniu plakikliu iki purumo.
5.
Į dubenį dėti maskarponę, berti likusius 3 šaukštus cukraus ir išmaišyti, tuomet sukrėsti plaktą kiaušinio masę ir atsargiai permaišyti.
6.
Sulaistymui į dubenį pilti citrinų sultis, vandenį, berti cukrų ir išmaišyti.
7.
Iškepusius biskvitus negausiai sulaistyti paruoštu citrinos sulčių sirupu.
8.
Ant lėkštės dėti biskvitą, aptepti kremu, dėti antrą biskvitą ir vėl aptepti kremu. Papuošti braškėmis ar kitomis uogomis, norimais priedais.
AUTORIUS: Ieva Venslauskienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital