Kopūstų vafliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kopūstų vafliai
Kopūstų vafliai
Kopūstų vafliai
Kopūstų vafliai
Autorius apie receptą: Tai yra labai skanūs, maistingi pusryčiai. Galima padaryti gan greitai, jei kopūstus paruošti iš vakaro. Naudokite tik šviežius jaunus kopūstus. Tai yra labai skanūs, maistingi pusryčiai. Galima padaryti gan greitai, jei kopūstus paruošti iš vakaro. Naudokite tik šviežius jaunus kopūstus. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų kopūstų (šviežių)
2 vienetai kiaušinių
50 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
2 šaukštai pilno grūdo speltų miltai (su kaupu)
1 šaukštas aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kopūstus smulkiai supjaustome.
2.
Kiaušinius išplakame su druska ir pipirais. Sumaišome su kopūstais, sūriu, miltais, aliejumi.
3.
Kepame vaflius gerai įkaitintoje vaflinėje .Jei reikia, šiek tiek patepame aliejumi.
4.
Tiekiame su mėgstamais priedais. Pas mane keptas kiaušinis, lašiša ir daigai.
Patarimai:
Iš šio ingredientų kiekio iškepiau 6 vaflius.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital