Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Garnyrui: | ||
1 vienetas | mango vaisiaus | |
1 vienetas | aitriosios paprikos | |
2 centimetrai | imbiero | |
1 skiltelė | česnako | |
1 šaukštas | rudojo cukraus | |
1 šaukštas | acto | |
1 šaukštelis | sezamo sėklų (juodųjų) | |
pagal poreikį | aliejaus | |
pagal poreikį | druskos | |
pagal poreikį | pipirų | |
Vištienai: | ||
400 gramų | maltos vištienos | |
3 šaukštai | panko džiūvėsėlių | |
2 šaukštai | sezamų aliejaus | |
1 skiltelė | česnako | |
1 šaukštelis | prieskonių mišinio (naudojome Santa Maria Kario ir mangų prieskonių mišinį) | |
pagal poreikį | druskos | |
pagal poreikį | pipirų | |
pagal poreikį | svogūnų laiškų | |
Padažui: | ||
250 mililitrų | kokosų pieno (naudojome Santa Maria) | |
2 vienetai | žaliųjų citrinų (išspaustų sulčių) | |
2 vienetai | česnako | |
2 centimetrai | imbiero | |
1 šaukštas | sojos padažo (naudojome Santa Maria) | |
1 šaukštas | austrių padažo (naudojome Santa Maria) | |
1 šaukštelis | prieskonių mišinio (naudojome Santa Maria Kario ir mangų prieskonių mišinį) | |
pagal poreikį | aliejaus | |
pagal poreikį | druskos | |
pagal poreikį | pipirų |