Marinuoti baltieji svogūnai

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Marinuoti baltieji svogūnai
Autorius apie receptą: Traškūs marinuoti svogūnai puikiai tiks kaip pagardas prie visų ant griliaus ruoštų patiekalų. Traškūs marinuoti svogūnai puikiai tiks kaip pagardas prie visų ant griliaus ruoštų patiekalų. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai svogūnų
1 vienetas citrinų (sulčių)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
2 šaukšteliai raudonėliai (naudojome "Santa Maria")
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Plonais griežinėliais pjaustytus baltuosius svogūnus sumaišykite su kitais ingredientais ir leiskite pasimarinuoti 1 valandą ar ilgiau.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital