Tobulas varškinis tinginys su šviežiomis uogomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 61)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 61)
Varškinis tinginys su uogomis
Autorius apie receptą: Mūsų šeimos vienas iš mėgstamiausių desertų vasarą - nekeptas ir gaivus tinginys su varške ir uogomis! Mūsų šeimos vienas iš mėgstamiausių desertų vasarą - nekeptas ir gaivus tinginys su varške ir uogomis! Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų varškės
400 gramų uogų
360 gramų sausainių
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
1 vienetas citrinos žievelės
3 šaukštai cukraus pudros
2 šaukštai aguonų
1 šaukštas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Minkštą kambario temperatūros sviestą išsukite su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi, suberkite trintą varškę ir gerai išsukite, kad susidarytų vientisa masė.
2.
Į paruoštą sviesto ir varškės mišinį suberkite sutrupintus sausainius, įpilkite kondensuotą pieną, įberkite aguonų ir šviežių uogų, įtarkuokite citrinos žievelę ir maišykite, kol vienodai pasiskirstis.
3.
Į formą (naudojau silikoninę) suverskite pagamintą masę, vienodai paskirstykite ir išlyginkite paviršių. Statykite stingti ir brinkti valandai į šaldiklį, o po to į šaldytuvą, nors 4 valandoms, o geriausiai palikti per naktį. Sustingusį „Tinginį“ išimkite iš formos ir papuoškite uogomis.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Violeta
2018-03-10 21:35
Tikrai tobulas! :) labai skanu! ATSAKYTI
Viktorija
2017-10-31 16:15
O jei neturiu šaldiklio. Palaikius tik šaldytuve bus gerai? ATSAKYTI
Dalia
2017-10-31 16:26
Aš dariau be šaldiklio, tik su šaldytuvu - gavosi liuks. Tik uogas svarbu naudoti šviežias. Arba jeigu naudosite šaldytas, jų dėkite truputį mažiau ir prieš tai neatšildykite, kad neištižtų. Vietoje uogų tinka ir mėgiami vaisiai, pvz. su bananais, vynuogėmis ir mandarinais esu dariusi, super :) ATSAKYTI
Vilija
2017-07-19 16:39
Nerealiai skanus, dariau su braskemis, silauogemis ir vysniomis. Dariau torto formoje, tai buvo tikrai vienas skaniausiu tortu, o dar vertinant kaip greitai jis pagaminamas. Super receptas, tikrai ATSAKYTI
Eugenija
2017-07-12 23:05
Nesupratau, kaip jis brinks saldiklyje? Juk paprasciausiai uzsals... ATSAKYTI
Rimanta
2017-07-13 09:20
Per valandą neužšals, ne taip greit didesni dalyai šaldiklyje sustingsta. Per valandėlę ten jis tiesiog greičiau sutvirtės, o tada perkeltas į šaldytuvą jau brinks ir tvirtės pamažu :-) Labai geras ir skanus šis receptas, kasmet gaminu, kai tik būna uogų metas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis