Skanieji balandėliai pagal Neringą

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 270)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 270)
Skanieji balandėliai pagal Neringą
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas kopūstų
100 gramų grietinės
3 šaukštai miltų
2 šaukštai pomidorų padažo
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus
Įdarui:
500 gramų kiaulienos faršo
120 gramų ryžių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pirmiausia pasiruošiame įdarą: ryžius išvirti, bet nepervirti, reikia, kad jie būtų dar truputį kieti ir standūs, nes dar troškinsis balandėliuose. Ryžius išmaišome su faršu, smulkintu svogūnu ir prieskoniais.
2.
Kopūsto galvą dėti į verdantį pasūdytą vandenį, kas kelias minutes, kai viršutinis lapas jau bus suminkštėjęs, po vieną nuimant. Taip virti, kol nuimsime visus lapus.
3.
Nuėmus vieną lapą, ant vieno jo krašto dėti įdaro, užlenkti kraštelius is susukti į balandėlį. Kiekvieną apvolioti miltuose ir trumpai apkepinti įkaitintame aliejuje. Visus sudėti į puodą.
4.
Balandėlius žpilti vandeniu, kad apsemtų, dėti pomidorų padažą ir troškinti apie 40 minučių. Pabaigoje sudėti grietinę ir dar kelias minutes patroškinti.
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
AUTORIUS: Neringa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (29)
Laima
2022-01-17 21:48
Neskanus ATSAKYTI
Ragavau
2022-02-16 12:36
Gal skonio receptoriai dinge ATSAKYTI
Sara
2022-06-26 18:24
gal nemokat gaminti? ATSAKYTI
Miglė
2022-01-08 16:31
Skanūs balandėliai ATSAKYTI
Raimonda
2021-10-23 11:49
Man pomidorų padažas balandėlių skonį labai sugadina. Pabandykit be to padažo tik su grietine, daug skaniau:)) ATSAKYTI
Sabina
2022-09-27 13:42
Sutinku 100%. pomidorai sugadina balandėlius.
Pilame grietinėlę, o ne pomidorų padaža.
Kiek bepadarytume, suvalgomi būna per pusvalandį. ATSAKYTI
Vilma
2021-01-31 17:29
Vidutinio kopūsto kotą išpjoviau ir tuomet kopūstą užpyliau karštu vandeniu ir palikau kelioms valandoms puode. Lengvai nusieme, bet nebuvo perviręs. ATSAKYTI
Dovile
2020-08-29 13:56
O savojos kopusta reikia apvirti? ATSAKYTI
Aurėja
2020-10-01 13:46
Galima apvirti kelias minutes :) ATSAKYTI
Qbas
2020-07-14 09:44
O kur miltai? ATSAKYTI
Renata
2020-07-14 10:20
Miltuose apvoliojami balandėliai :) ATSAKYTI
As
2019-10-03 12:58
Labai skanus balandeliai su savojos kopustu .Paska. ATSAKYTI
Rugilė
2018-06-24 10:26
Aš apkepu svieste-suteikia ypač malonų skonį. Į puodą įtarkuoju morką, įberiu kmynų-skanumėlis! ATSAKYTI
tiesiog mama
2018-04-11 22:56
Visada gaminu beveik taip pat, tik reikia troškinti apie 30 min.,o jau paskui prieš 10 min.supilti grietinės ir pomidoro padažo, pagardinto prieskoniais. ATSAKYTI
Rasa
2018-03-26 21:29
O ryžius galima ir nevirtus dėti, jei balandėliai troškinasi su pakankamai vandens ryžiai ir taip puikiai išverda :) ATSAKYTI
Renata
2019-10-11 20:26
Teisingai ATSAKYTI
Asta
2020-11-08 14:15
Neteisingai. Dariau is nevirtu ryziu, vandens buvo pakankamai ir idaras nesigavo puikus kaip visada ATSAKYTI
Iema
2022-05-14 15:00
Niekada negaištu laiko verdant ryžius. Gaunasi žymiai skaniau, nes ryžiai būna prisisotinę mėsos ir padažo skonio. ATSAKYTI
Viktorija K.
2022-06-12 10:02
Neteisingai, ryžiai turi but virti, nes sausi ryžiai sugeria mėsos sultis, kas tikrai yra ne taip skanu. Padarykit eksperimentą kita kart kai darysit, į viena įdėkit nevirtų ryziu, skonis tikrai skirsis. ATSAKYTI
Marija
2022-08-17 13:49
Pritariu 100% praeita karta patingėjau virti ryžius, tai niekada nebe kartosiu šios klaidos ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
sriubos
troškiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital