Skanieji balandėliai pagal Neringą

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 337)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 337)
Skanieji balandėliai pagal Neringą
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas kopūstų
100 gramų grietinės
3 šaukštai miltų
2 šaukštai pomidorų padažo
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus
Įdarui:
500 gramų kiaulienos faršo
120 gramų ryžių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pirmiausia pasiruošiame įdarą: ryžius išvirti, bet nepervirti, reikia, kad jie būtų dar truputį kieti ir standūs, nes dar troškinsis balandėliuose. Ryžius išmaišome su faršu, smulkintu svogūnu ir prieskoniais.
2.
Kopūsto galvą dėti į verdantį pasūdytą vandenį, kas kelias minutes, kai viršutinis lapas jau bus suminkštėjęs, po vieną nuimant. Taip virti, kol nuimsime visus lapus.
3.
Nuėmus vieną lapą, ant vieno jo krašto dėti įdaro, užlenkti kraštelius is susukti į balandėlį. Kiekvieną apvolioti miltuose ir trumpai apkepinti įkaitintame aliejuje. Visus sudėti į puodą.
4.
Balandėlius žpilti vandeniu, kad apsemtų, dėti pomidorų padažą ir troškinti apie 40 minučių. Pabaigoje sudėti grietinę ir dar kelias minutes patroškinti.
AUTORIUS: Neringa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (35)
Mantas
2024-02-03 20:15
Be pomidorų padažo gavosi nuostabiausi balandėliai kokius man tik teko ragauti ATSAKYTI
Gustė
2023-08-14 12:28
Noriu pasitikslinti pirmąkart darant - rašo, kad sumaišyti faršą su prieskoniais - kokie tie prieskoniai? :) ATSAKYTI
Indrė
2023-08-14 14:45
Prieskonius galima naudoti kokius tik norisi, tinka druska ir pipirai, mėsai ar faršui skirti prieskoniai. Jei naudosite kiaulieną, tai prieskoniai kiaulienai tiks. Tinka visi kokius mėgstate. Aš dar papildomai džiovintų žolelių dedu, nes man skanu. :) ATSAKYTI
Kristina
2023-04-15 15:20
Labai skanūs ir ačiū už gudrybę, kad prieš kepant miltuose pavolioti:) ATSAKYTI
Remis
2022-12-15 15:08
Keista nuimti lapus verdančiam vandeny. ATSAKYTI
Miglė
2022-01-08 16:31
Skanūs balandėliai ATSAKYTI
Raimonda
2021-10-23 11:49
Man pomidorų padažas balandėlių skonį labai sugadina. Pabandykit be to padažo tik su grietine, daug skaniau:)) ATSAKYTI
Sabina
2022-09-27 13:42
Sutinku 100%. pomidorai sugadina balandėlius.
Pilame grietinėlę, o ne pomidorų padaža.
Kiek bepadarytume, suvalgomi būna per pusvalandį. ATSAKYTI
Mantas
2023-01-02 18:20
Ok bandau be pamidoru padažo, nes man kažkaip tas pamidoru padažas nelabai skonį tikrąjį balandelio sugadina nebesijaucia balandelio skonio ATSAKYTI
Vilija
2023-01-31 16:40
Taip be padažo skaniau. Pas mus sako jei neskanu, užsidėkite kečiupo sueis. ATSAKYTI
Vilma
2021-01-31 17:29
Vidutinio kopūsto kotą išpjoviau ir tuomet kopūstą užpyliau karštu vandeniu ir palikau kelioms valandoms puode. Lengvai nusieme, bet nebuvo perviręs. ATSAKYTI
Dovile
2020-08-29 13:56
O savojos kopusta reikia apvirti? ATSAKYTI
Aurėja
2020-10-01 13:46
Galima apvirti kelias minutes :) ATSAKYTI
Qbas
2020-07-14 09:44
O kur miltai? ATSAKYTI
Renata
2020-07-14 10:20
Miltuose apvoliojami balandėliai :) ATSAKYTI
As
2019-10-03 12:58
Labai skanus balandeliai su savojos kopustu .Paska. ATSAKYTI
Rugilė
2018-06-24 10:26
Aš apkepu svieste-suteikia ypač malonų skonį. Į puodą įtarkuoju morką, įberiu kmynų-skanumėlis! ATSAKYTI
tiesiog mama
2018-04-11 22:56
Visada gaminu beveik taip pat, tik reikia troškinti apie 30 min.,o jau paskui prieš 10 min.supilti grietinės ir pomidoro padažo, pagardinto prieskoniais. ATSAKYTI
Rasa
2018-03-26 21:29
O ryžius galima ir nevirtus dėti, jei balandėliai troškinasi su pakankamai vandens ryžiai ir taip puikiai išverda :) ATSAKYTI
Renata
2019-10-11 20:26
Teisingai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital