Skanieji balandėliai pagal Neringą

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 126)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 126)
Skanieji balandėliai pagal Neringą
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas kopūstų
100 gramų grietinės
3 šaukštai miltų
2 šaukštai pomidorų padažo
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus
Įdarui:
500 gramų kiaulienos faršo
120 gramų ryžių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pirmiausia pasiruošiame įdarą: ryžius išvirti, bet nepervirti, reikia, kad jie būtų dar truputį kieti ir standūs, nes dar troškinsis balandėliuose. Ryžius išmaišome su faršu, smulkintu svogūnu ir prieskoniais.
2.
Kopūsto galvą dėti į verdantį pasūdytą vandenį, kas kelias minutes, kai viršutinis lapas jau bus suminkštėjęs, po vieną nuimant. Taip virti, kol nuimsime visus lapus.
3.
Nuėmus vieną lapą, ant vieno jo krašto dėti įdaro, užlenkti kraštelius is susukti į balandėlį. Kiekvieną apvolioti miltuose ir trumpai apkepinti įkaitintame aliejuje. Visus sudėti į puodą.
4.
Balandėlius žpilti vandeniu, kad apsemtų, dėti pomidorų padažą ir troškinti apie 40 minučių. Pabaigoje sudėti grietinę ir dar kelias minutes patroškinti.
AUTORIUS: Neringa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (9)
As
2019-10-03 12:58
Labai skanus balandeliai su savojos kopustu .Paska. ATSAKYTI
Rugilė
2018-06-24 10:26
Aš apkepu svieste-suteikia ypač malonų skonį. Į puodą įtarkuoju morką, įberiu kmynų-skanumėlis! ATSAKYTI
tiesiog mama
2018-04-11 22:56
Visada gaminu beveik taip pat, tik reikia troškinti apie 30 min.,o jau paskui prieš 10 min.supilti grietinės ir pomidoro padažo, pagardinto prieskoniais. ATSAKYTI
Rasa
2018-03-26 21:29
O ryžius galima ir nevirtus dėti, jei balandėliai troškinasi su pakankamai vandens ryžiai ir taip puikiai išverda :) ATSAKYTI
Renata
2019-10-11 20:26
Teisingai ATSAKYTI
Zofija
2018-02-05 22:22
Pabandykit kopūstą nurengti mikrobangės pagalba. Pirmiausiai reikia išpjauti kotą, stipriausia kaitra įjungti kokias 4min. ir pagal poreikį dar jungti, kol visą išardysit. Sėkmės. ATSAKYTI
Jule
2019-09-13 17:38
Duok dieve tau sveiktos! Labiausiai vargdavau su virimu to kopūsto, o čia mikrobanges triukas - aciu!! ATSAKYTI
Kristina
2012-09-11 20:40
Labai skanu, siandien pasidariau, butinai darysiuos ir dar karta:) ATSAKYTI
Esmera
2012-02-20 18:45
As balandeliams perku Savojos kopusta. Jo lapai truputi pagarbanoti krasciukuose. Gaunasi labai skanus balandziai, tokie minkstesni. Pameginkit! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital