Traški vištiena barbekiu padaže

AUTORIUS:
Aurelija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Traški vištiena barbekiu padaže
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Ar mėgstate vištieną? O traškią? Jei taip, ši sužavės ne tik traškumu, bet ir puikiu skoniu. Labai skani, padengta barbekiu padažu - nuo stalo dingsta labai greitai. Ar mėgstate vištieną? O traškią? Jei taip, ši sužavės ne tik traškumu, bet ir puikiu skoniu. Labai skani, padengta barbekiu padažu - nuo stalo dingsta labai greitai. Aurelija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos filė
70 gramų kukurūzų dribsnių
1 vienetas kiaušinių
60 gramų kvietinių miltų
30 mililitrų pieno
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio česnako miltelių
0.5 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių
Padažui:
120 gramų barbekiu padažo
40 gramų medaus
40 gramų pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais. Sudėti į dubenį, berti miltus ir išmaišyti, kad visi gabalėliai pasidengtų miltais. Atidėti.
2.
Į dubenį berti kukurūzų dribsnius, berti druską, pipirus, česnako miltelius, rūkytos paprikos miltelius. Išmaišyti.
3.
Į kitą dubenį įmušti kiaušinį, pilti pieną ir išplakti.
4.
Kiekvieną vištienos gabalėlį pamirkyti kiaušinio plakinyje ir šiek tiek nuvarvinti. Tuomet gausiai apvolioti kukurūzų dribsnių mišinyje, nukratyti perteklių.
5.
Kepimo formą ištiesti kepimo popierių, sudėti paruoštą vištieną.
6.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių, tuomet apversti gabaliukus ir dar kepti apie 8 minutes.
7.
Kai iškeps, ištraukti iš orkaitės ir palikti 5 minutes pastovėti.
8.
Padažui į puodą dėti barbekiu padažą, medų ir pomidorų padažą, pakaitinti apie 5 minutes vis pamaišant.
9.
Vištienos kąsnelius atsargiai sudėti į dubenį, supilti paruoštą padažą ir švelniai permaišyti.
AUTORIUS: Aurelija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital