Jautienos kebabai su graikiško jogurto padažu

AUTORIUS:
Broliai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Jautienos kebabai su graikiško jogurto padažu
Jautienos kebabai su graikiško jogurto padažu
Jautienos kebabai su graikiško jogurto padažu
Jautienos kebabai su graikiško jogurto padažu
Jautienos kebabai su graikiško jogurto padažu
Jautienos kebabai su graikiško jogurto padažu
Jautienos kebabai su graikiško jogurto padažu
Autorius apie receptą: Jei nesinori pirkti, visada galima pasidaryti dar skanesnius naminius kebabus! Šie tokie gardūs, kad norėsis ruošti vis dažniau. Iškepa gaivūs, šviežūs, sotūs ir maistingi! Jei nesinori pirkti, visada galima pasidaryti dar skanesnius naminius kebabus! Šie tokie gardūs, kad norėsis ruošti vis dažniau. Iškepa gaivūs, šviežūs, sotūs ir maistingi! Broliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų maltos jautienos
300 gramų graikiško jogurto
2 vienetai virtų burokėlių
1 vienetas citrinų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 vienetas agurkų
1 vienetas pomidorų
1 vienetas aitriosios paprikos
1 sauja kalendros (šviežios)
1 sauja petražolių (šviežių)
2 skiltelės česnako
pagal skonį krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį tortilijų (kvietinių)
pagal skonį salotų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Smulkintą jautieną sumaišome su kapota kalendra, petražolėmis, druska ir pipirais. Formuojame apie 15 cm ilgio kotletus.
2.
Juos atsargiai, kad neatsirastų įplyšimų, perveriame mediniu iešmu. Kepame grilyje vis pavartant 5 minutes.
3.
Ruošiame padažą: sumaišome graikišką jogurtą su krapais, smulkintais česnakais. Beriame druskos, pipirų ir išspaudžiame citrinos sulčių, gerai išmaišome.
4.
Pašildome tortilijas kelias akimirkas grilyje ir pradedame formuoti kebabus: tepame graikiško jogurto padažo, dedame smulkintą jautieną, salotas, supjaustytus pomidorus, svogūnus, agurkus, čili pipirą ir burokėlius.
5.
Gerai suvyniojame, kad nieks neiškristų.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital