Liulia kebabai su jogurtiniu padažu

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Liulia kebabai su jogurtiniu padažu
Liulia kebabai su jogurtiniu padažu
Liulia kebabai su jogurtiniu padažu
Liulia kebabai su jogurtiniu padažu
Autorius apie receptą: Populiarieji Liulia kebabai - greitai paruošiami, nereikia įmantrių ingredientų ir puikaus skonio. Labai gardu tiekti su jogurtiniu padažu, kurį nesudėtinga paruošti, o Populiarieji Liulia kebabai - greitai paruošiami, nereikia įmantrių ingredientų ir puikaus skonio. Labai gardu tiekti su jogurtiniu padažu, kurį nesudėtinga paruošti, o tobulai papildo kiekvieną kąsnelį. (...daugiau) Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų jautienos (maltos arba labai smulkiai sukapotos)
500 gramų kiaulienos (maltos arba labai smulkiai sukapotos)
100 gramų kiaulienos šoninės
2 vienetai svogūnų
1 sauja petražolių
1 sauja krapų
1 sauja mėtų
1 šaukštelis kumino
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių (arba pagal skonį)
pagal skonį druskos
Padažui:
200 gramų graikiško jogurto (arba paprasto jogurto)
1 vienetas žaliųjų citrinų (arba 0.5 geltonos citrinos)
1 sauja krapų (smulkiai pjaustytų)
1 sauja svogūnų laiškų (smulkiai pjaustytų)
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šoninę, svogūnus ir žalumynus smulkiai sukapoti.
2.
Į dubenį sudėti smulkintą jautieną, kiaulieną, šoninę, svogūnus, žalumynus ir prieskonius. Pagal skonį pagardinti druska.
3.
Viską labai gerai išminkyti rankomis iki masė bus vientisa.
4.
Mėsos mase aplipinti iešmelius, formuojant pailgą liulią kebabo formą.
5.
Liulia kebabus kepti ant grilio kol gražiai apskrus (vis pavartant, jog keptų tolygiai). Jeigu neturite grilio, kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ant grotelių.
6.
Iškepusius liulia kebabus tinka patiekti su jogurtiniu padažu, kurį paruoškite taip: į graikišką jogurtą įspauskite žaliosios citrinos sultis, dėkite smulkintus krapus bei svogūnų laiškus, įspauskite česnaką, pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais ir gerai išmaišykite.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
Jeigu liulia kebabus kepsite ant medinių iešmelių, iešmelius pirmiausia pamirkykite 30 min vandenyje, jog kepadami nesviltų.
Daugiau liulia kebabo ruošimo gudrybių ir patarimų rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital