Kopūstų salotos - be majonezo

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kopūstų salotos - be majonezo
Autorius apie receptą: Kopūstų salotos labai tinka prie kepsnių ir mėsainių. Salotos turi begalę variantų. Pagal šį receptą pagardiname kopūstą ir morkas imbierais ir šviežiai maltais Kopūstų salotos labai tinka prie kepsnių ir mėsainių. Salotos turi begalę variantų. Pagal šį receptą pagardiname kopūstą ir morkas imbierais ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų kopūstų
2 vienetai morkų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
2 šaukštai baltojo vyno acto
2 šaukštai rapsų aliejaus
1 šaukštelis malto imbiero (naudojome "Santa Maria")
0.5 šaukštelio pipirai tellicherry (naudojome "Santa Maria")
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Smulkiai supjaustykite kopūstą, morkas ir mėlynuosius svogūnus.
2.
Sudėkite kopūstus, svogūnus ir morkas į dubenį ir paminkykite salotas ranka, kad jos suminkštėtų.
3.
Įmaišykite imbierą, vyno actą ir aliejų. Gerai išmaišykite, pabarstykite druska bei pipirais ir padėkite šaltai.
4.
Salotas galima paruošti prieš dieną. Tuomet jos bus gardesnės.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital