Greitas grietinėlės ir keptų svogūnų padažas

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Greitas grietinėlės ir keptų svogūnų padažas
Greitas grietinėlės ir keptų svogūnų padažas
Greitas grietinėlės ir keptų svogūnų padažas
Autorius apie receptą: Labai greitai paruošiamas ir nuostabiai skanus padažas, su kuriuo ypatingai skanu tiekti tiek cepelinus, tiek vištienos patiekalus. Labai greitai paruošiamas ir nuostabiai skanus padažas, su kuriuo ypatingai skanu tiekti tiek cepelinus, tiek vištienos patiekalus. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 mililitrų grietinėlės (riebios)
2 vienetai svogūnų (didesnių)
50 mililitrų vištienos sultinio
40 gramų sviesto
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į prikaistuvį dedame sviestą, susmulkiname svogūnus ir beriame į prikaistuvį, kepame iki kol paruduos.
2.
Svogūnams pakepus pilame sultinį, išjungiame ugnį ir įpilame grietinėlę.
3.
Pagardiname druska, pipirais, gerai išmaišome ir maišydami palaukiame iki kol padažas patirštės.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital