Keptas varškės sūris su medumi ir rozmarinu

AUTORIUS:
Mindaugas Stasiulis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Keptas varškės sūris su medumi ir rozmarinu
Keptas varškės sūris su medumi ir rozmarinu
Keptas varškės sūris su medumi ir rozmarinu
Keptas varškės sūris su medumi ir rozmarinu
Keptas varškės sūris su medumi ir rozmarinu
Autorius apie receptą: Mėgstantiems pikantiško ir saldaus skonio natą viename patiekale, šis sūris tikrai patiks ir puikiai tiks prie užkandžių stalo. Mėgstantiems pikantiško ir saldaus skonio natą viename patiekale, šis sūris tikrai patiks ir puikiai tiks prie užkandžių stalo. Mindaugas Stasiulis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas varškės sūrio
3 vienetai kamambero sūris
50 gramų figų džemo
1 vienetas prancūziško batono
6 skiltelės česnako
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį rozmarinų šakelių (šviežio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pirmiausiai paruošiame kamemberą - pjauname įstrižai ir pridedame smulkinto česnako. Pagardiname druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi.
2.
Kepame grilyje 10 minučių.
3.
Ant varškės sūrio dedame smulkintą česnaką, apšlakstome alyvuogių aliejumi, pagardiname druska ir pipirais.
4.
Užklojame sūrį medumi ir šviežiu rozmarinu, suvyniojame į foliją ir kepame 10 minučių grilyje.
5.
Per tą laiką apskrudiname prancūzišką batoną. Patiekiame kartu su keptu kamemberu ir figų uogiene.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital