Braškių ir zefyrų iešmeliai su karameliniu padažu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Braškių ir zefyrų iešmeliai su karameliniu padažu
Autorius apie receptą: Įspėjimas! Galite tapti priklausomi nuo šio deserto! Tiesiog tobulas patiekalas su keptomis braškėmis, švelniais zefyrais ir karameliniu padažu su imbierais bei riešutais. Įspėjimas! Galite tapti priklausomi nuo šio deserto! Tiesiog tobulas patiekalas su keptomis braškėmis, švelniais zefyrais ir karameliniu padažu su imbierais bei riešutais. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 litras braškių
200 gramų karamelinio padažo (pirktinio arba šio naminio)
80 gramų žemės riešutų (skrudintų, tinka ir sūdytų, peiliu šiek tiek pasmulkintų)
1 pakelis zefyrų
1 šaukštas imbiero (šviežio, smulkiai tarkuoto)
1 šaukštelis aitriųjų paprikų dribsnių (arba pagal skonį, naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įkaitinkite kepsninę.
2.
Suverkite braškes ir zefyrus ant iešmelių.
3.
Sumaišykite puode karamelinį padažą su tarkuotais imbierais, pasmulkintais žemės riešutais ir aitriųjų paprikų dribsniais. Pakaitinkite ant kepsninės ar viryklės, kol padažas pasidarys tikrai karštas.
4.
Vartydami apkepkite iešmelius ant kepsninės.
5.
Apipilkite keptus zefyrus karameliniu padažu ir patiekite šiltus.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital