Kreminis krapų padažas - tobulas prie mėsos

AUTORIUS:
Emilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kreminis krapų padažas - tobulas prie mėsos
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Autorius apie receptą: Šis padažas ypatingas tuo, kad dera tiek prie karštų, tiek prie šaltų patiekalų ar mėgstamų užkandžių. O geriausia, kad neužtruksite daug laiko ir nereikės jokių Šis padažas ypatingas tuo, kad dera tiek prie karštų, tiek prie šaltų patiekalų ar mėgstamų užkandžių. O geriausia, kad neužtruksite daug laiko ir nereikės jokių įmantrių sugebėjimų, o rezultatu džiaugsitės ir jūs, ir artimieji! (...daugiau) Emilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
120 gramų majonezo
0.5 vieneto svogūnų (nedidelio arba 1 šalotinio)
1 pundelis krapų (apie 20 g)
30 gramų kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto)
1 vienetas jalapenų (naudojau šviežią, bet tinka ir konservuoti arba galima praleisti)
2 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
1 šaukštelis obuolių acto
1 šaukštelis citrinų sulčių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į elektrinio trintuvo indą dėti majonezą, jalapeną (prieš tai išimti sėklas), česnako skilteles, svogūną, pilti actą, citrinų sultis ir sutrinti iki vientisos masės.
2.
Į indą su paruošta mase berti smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį, dėti krapus, berti druską ir dar kartą sutrinti iki vientisos masės.
AUTORIUS: Emilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital