Sultingas jautienos mėsainis su karamelizuotais svogūnais

AUTORIUS:
Elena Karalienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sultingas jautienos mėsainis su karamelizuotais svogūnais
Sultingas jautienos mėsainis su karamelizuotais svogūnais
Sultingas jautienos mėsainis su karamelizuotais svogūnais
Sultingas jautienos mėsainis su karamelizuotais svogūnais
Sultingas jautienos mėsainis su karamelizuotais svogūnais
Sultingas jautienos mėsainis su karamelizuotais svogūnais
Sultingas jautienos mėsainis su karamelizuotais svogūnais
Autorius apie receptą: Lauke ruošti mėsainiai patys skaniausi! O šie nustebins ne tik skoniu, bet ir sultingumu bei tekstūra, o karamelizuoti svogūnai suteiks neapsakomai gardžią natą. Lauke ruošti mėsainiai patys skaniausi! O šie nustebins ne tik skoniu, bet ir sultingumu bei tekstūra, o karamelizuoti svogūnai suteiks neapsakomai gardžią natą. Elena Karalienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai jautienos maltinių
2 vienetai brioche duona
4 vienetai marinuotų agurkų
1 vienetas pomidorų (didelio)
30 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu
30 gramų svogūnų (karamelizuotų)
4 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštas garstyčių
pagal skonį marinuotų jalapenų
pagal skonį salotų
pagal skonį čederio sūrio
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ruošiame mėsainių padažą: smulkiai supjaustome marinuotus agurkus, jalapenus ir juos dedame į dubenį. Pilame pomidorų padažo, majonezo ir garstyčių, viską gerai išmaišome.
2.
Jautienos maltinius pagardiname druska, pipirais ir šauname į grilį. Kepame iš vienos pusės 2 minutes, apverčiame, uždedame čederio sūrio ir kepame dar 2-3 minutes.
3.
Supjaustome pomidorus plonais griežinėliais, perpjauname mėsainių bandeles pusiau ir susmulkiname mėlynąjį pelėsinį sūrį.
4.
Kai mėsa iškepa, pakepiname apatines bandelių dalis ir pradedame formuoti mėsainį: tepame agurkėlių padažą, dedame griežinėlį pomidoro, salotos. Ant jautienos maltinio beriame mėlynojo pelėsinio sūrio ir dedame šaukštą karamelizuotų svogūnų. Uždengiame viršutine bandele.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital