Dėmesio! konkursas jau baigėsi. Nugalėtojų sąrašą rasite ČIA
Jaukiems rudens vakarams
Jaukiems rudens vakarams

Konkursas vyko iki: 2023 11 20

Atsiųsta receptų: 109

APIE KONKURSĄ
PRIZAI
TAISYKLĖS
NUGALĖTOJAI

Ruduo beldžiasi ir koreguoja kiekvienos lėkštės turinį. Jose vis dažniau pasirodo sriubos, troškiniai, sočios salotos, šiltomis dienomis mėgaujamės gaiviais patiekalais, o dienos eigoje pasimėgaujame tobulu pyrago gabalėliu. Gamta apdovanoja ir rudens gėrybėmis, kurias skubame saugoti žiemai, kad galėtume mėgautis ilgiau. Kviečiame dalintis įvairiasi mėgiamais receptais, kuriais džiaugiatės rudens metu, o mes stengsimės apdovanoti pačius šauniausius.

DĖMESIO! Konkursui bus tvirtinami tik tie receptai, kurie dalyvauja tik portalo www.LaMaistas.lt vykstančiame konkurse "Jaukiems rudens vakarams"! Jeigu norite dalyvauti konkurse, siųsti receptus mums bei kitų receptų portalų konkursams tuo pat metu nėra galima, net jei esate jo autorius. 

Konkursas bus gausus prizais. Pirmos vietos laimėtojas mėgausis karšto oro gruzdintuve. Tai nuostabus prizas, kuriuo mėgausis visa šeima. Karšto oro gruzdintuvėje galima ruošti pačius įvairius gardumynus be ilgo trypčiojimo virtuvėje.

Antros vietos trys laimėtojai gardžiausius patiekalus galės ruošti ketaus troškintuve, kuris ne tik naudingas, bet ir stilingas. Patvariu paviršiumi, nereikalauja ypatingos priežiūros, tinka ruošti maistą be riebalų ir tinka visų tipų viryklėmis ir net indukcinei kaitlentei, o jei norisi, galima kepti ir orkaitėje.

Trečios vietos laimėtojai mėgausis nauja kepimo forma, kuri pyragus perkels į kitą lygį - ji nuostabiai žavinga, tad be jokių didelių pastangų galėsite tiekti ant stalo žavių formų pyragus ir keksus. Ypač tiks šventėms.

Karšto oro gruzdintuvė Xiaomi Smart. Mėgstamas maistas gaminamas karštu oru, puikiai tinka norint mėgautis gardžiais, traškiais patiekalais. Prie viso to galima džiaugtis ir greitesniu paruošimu, nes karšto oro gruzdintuvėje viskas iškepa daug greičiau. Su išmaniąja programėle, galima rasti idėjų receptams, planuoti patiekalus parai į priekį. Džiugins ir neprideganti danga, o pati gruzdintuvė nedidelė, tačiau talpi, tad užims nedaug vietos.

 



Ketaus troškintuvas „BerlingerHaus“. Tai aukštos kokybės indas, kuris pasižymi ilgaamžiškumu, tad gali būti net perduodamas iš kartos į kartą. Tai tikras virtuvės entuziastų džiaugsmas - labai patvarus, nereikalauja daug priežiūros, galima gaminti maistą be riebalų. O geriausia, kad jame kepti galima ant įvairių tipų viryklių, net indukcinių kaitlenčių ir, žinoma, ruošti maistą orkaitėje.
Kepimo forma, pagaminta iš aukso spalvos lieto aliuminio. Gaminami desertai tikrai išsiskirs ne tik skoniu, bet ir išskirtine forma. Bet koks pyragas pavyks žavingas. Forma patvari, tačiau lengva, o dėl medžiagos, lengvai praleidžiančios šilumą, pyragas keps tolygiai. Dėl specialaus sluoksnio, paviršius nelimpa, tad nereikės baimintis, kad kepiniai sunkiai išsiims.

1. Receptus konkursui galite siųsti konkurso laikotarpiu nuo 2023 m. rugsėjo 6 d. iki 2023 m. lapkričio 20 dienos imtinai, naudodami šią formą.

2. Redakcijos išrinktą laimėtoją apdovanosime karšto oro gruzdintuve, antros vietos laimėtojai mėgausis ketaus troškintuvu, o trečios vietos laimėtojai džiaugsis kepimo forma.

 3. Konkursui bus patvirtinti tik konkurso laikotarpiu atsiųsti patiekalų receptai.

4. Konkurse dalyvauja receptai, atsiųsti su viena ar daugiau nuotraukų.

5. Vienas dalyvis gali teikti neribotą skaičių receptų.

6. Siųsdami mums receptą, visada nurodykite savo el. pašto adresą.

7. Konkursui bus tvirtinami tik tie receptai, kurie dalyvauja tik portalo www.LaMaistas.lt vykstančiame konkurse "Jaukiems rudens vakarams". Jeigu norite dalyvauti konkurse, siųsti receptus mums bei kitų receptų portalų konkursams tuo pat metu nėra galima, net jei esate jo autorius.  

8. Draudžiama imti receptus ir jų nuotraukas iš kitų interneto receptų tinklalapių, net jeigu esate jų autorius (išimtis - jei receptas yra patalpintas Jūsų asmeninėje svetainėje (pvz., blog'e)). Už tai busite diskvalifikuoti. Pastebėję tokius receptus, prašome pranešti elektroniniu paštu - [email protected].

9. Konkurse dalyvauja tik logiški, lietuviškomis raidėmis parašyti receptai.

10. Konkurso nugalėtojai renkami LaMaistas.lt redakcijos, atsižvelgiant į šiuos aspektus - atitikimą konkurso temai bei sezonui; recepto originalumą, įdomumą ir aktualumą mūsų skaitytojams; vizualinį ir estetinį recepto patrauklumą; populiarumą tarp skaitytojų (matuojame recepto peržiūromis, kurios matomos tik svetainės administravimo sistemoje, jos nėra tas pats, kaip recepto įvertinimas žvaigždutėmis).

11. Jei prizas neatsiimamas per 30 dienų nuo laimėtojų paskelbimo datos, jis perleidžiamas kitam konkurso dalyviui, kuris pagal redakcijos balsų sumą užėmė antrą vietą. Šiam neatsiėmus/atsisakius prizo per tris darbo dienas, jis perleidžiamas atitinkamai žemesnę vietą užėmusiam konkurso dalyviui ir t.t.

12. Prizai į pinigus nėra keičiami.

Labai džiaugiamės sulaukę tiek daug spalvingų, jaukių, rudeniškų ir be galo skanių receptų! O dar džiugiau tai, jog šie patiekalai labai įkvepia gaminti tiek nostalgiškus patiekalus, tiek atrasti kažką naujo. Tad skubame sveikinti nugalėtojus.

 

I vietos laimėtoja:

Natalija, kuri atsiuntė kriaušių torto su rikotos kremu ir lazdyno riešutais receptą. Ne tik gražus ir puošnus, beti ir labai skanus! Tikrai vertas visų dėmesio!

 

II vietos nugalėtojai:

Aistė, kuri atsiuntė galetės su migdolais ir vyšnių įdaru receptą. Sužavintis kiekvieną ne tik skoniu, bet ir išvaizda. Puikiai tinka pasilepinimui!

Rasa, atsiuntusi moliūginių saldainių su džiovintomis spanguolėmis receptą. Puikios išvaizdos ir dar nuostabesnio skonio. Šis nuostabus receptas sulaukė didžiulio populiarumo tarp skaitytojų! 

Odeta, kuri atsiuntė čiurų vaflių receptą. Pritrūkusiems idėjų pusryčiams, kuriais visuomet norisi pasimėgauti, šie vafliai daugiau nei tiks ir patiks!

 

III vietos nugalėtojai:

Ingrida, atsiuntusi bulvinių blynų su grybų ir spirgučių padažu receptą. Koks ruduo be bulvinių blynų, o jei prie jų bus ir skanus padažiukas - atsispirti bus sunku. Na, o šie blynai būtent tokie ir yra!

Olga, kuri atsiuntė gruzdintų pyragėlių su pievagrybiais ir svogūnais receptą. Niekada nepabostantys ir labai skanūs! Nustebins kiekvieną pyragėlių mėgėją.

Justyna, kuri atsiuntė moliūgų pyrago receptą. Ragavę net nesupras, jog šis pyragas yra paruoštas su moliūgu, o tekstūra tokia kremiška, kad norėsis dar vieno gabalėlio!

 

Papildomus prizus laimėjo:

Simona, atsiuntusi sūdytos karamelės morkų torto su kreminiu varškės pertepimu receptą. Tiems, kam atroo, jog ruošti tortus yra sunku ir užima daug laiko, šis labai skanus ir žavus tortas yra įrodymas, jog taip nėra!

Edita, kuri atsiuntė kiniškos vištienos salotų receptą. Šios tikrai vertos dėmesio ir aplodismentų! Nustebinsite ne tik save, bet ir artimuosius.

Liucija, atsiuntusi šokoladinių keksiukų su riešutų sviesto kremu receptą. Maloniai drėgni ir labai žavūs, tad tiks tiekti ir šventiniam stalui!

Audronė, atsiuntusi varškėčių su persikų įdaru receptą. Norintiems paįvairinti pusryčius ar pietus, šie varškėtukai puikiai tiks!

Anželika, kuri atsiuntė makaronų su moliūgų tyrę ir pomidorais receptą. Puikus būdas panaudoti moliūgus ir pasiruošti sotų bei labai skanų patiekalą!

Atsiųsta receptų: (109)
Rodyti daugiau
Kraunama...
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital