Čiuros vafliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Čiuros vafliai
Autorius apie receptą: Labai skanus blynų/vaflių patiekalas, kuris nepaliks abejingų. Labai skanus blynų/vaflių patiekalas, kuris nepaliks abejingų. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 stiklinė kvietinių miltų
1 stiklinė vandens
4 šaukštai sviesto
2 šaukštai cukraus
0.5 šaukštelio druskos
Apvoliojimui:
4 šaukštai cukraus
1.5 šaukšto malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą storu dugnu supilkite vandenį, suberkite cukrų, druską ir sviestą. Kaitinkite maišydami, kol cukrus ištirps. Nuimkite puodą nuo kaitros ir suberkite miltus. Maišykite, kol miltai susijungs su skysčiu.
2.
Grąžinkite puodą ant kaitros ir maišant kaitinkite 2 min, kol tešla taps vientisa ir blizgi. Nuimkite nuo kaitros, kai tešla atšoks nuo puodo sienelių.
3.
Vafline papurškite aliejumi. Imkite po mažą gumuliuką tešlos ir dėkite į vafline kepti. Kepkite apie 5 min, kol vafliukas taps gražios auksinės spalvos.
4.
Cinamoną ir cukrų sumaišykite ir jame apvoliokite iškeptus vaflius.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital