Bulviniai blynai su grybų ir spirgučių padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Bulviniai blynai su grybų ir spirgučių padažu
Bulviniai blynai su grybų ir spirgučių padažu
Bulviniai blynai su grybų ir spirgučių padažu
Autorius apie receptą: Dar kartą įsitikinau, kad genialumas slypi paprastume. Ir kas pasakys, kad čia neskanu? Skanu, oi kaip skanu. Man šitie pietūs prilygsta geriausio namų restorano patiekalui, nes Dar kartą įsitikinau, kad genialumas slypi paprastume. Ir kas pasakys, kad čia neskanu? Skanu, oi kaip skanu. Man šitie pietūs prilygsta geriausio namų restorano patiekalui, nes tai paprastas, jaukus ir šiltas maistas. Viskas ko reikia, kad šeima būtų soti ir laiminga. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai bulvių
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
pagal skonį druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Padažui:
150 gramų sūdyta šoninė
1 vienetas svogūnų
300 mililitrų miško grybai (virtų)
Pabarstymui:
1 vienetas svogūnų laiškų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves nuskutame, svogūną nulupame, nuplauname ir sutarkuojame bulvių tarkavimo mašina arba smulkia tarka. Įmušame kiaušinį. Pagardiname druska, pipirais. Gerai išmaišome.
2.
Kepame blynus gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių, kol blynai iškeps ir gražiai apskrus.
3.
Padažui šoninę supjaustome nedideliais gabalėliais. Svogūną supjaustome kubeliais.
4.
Sudedame į keptuvę šoninę ir kepiname, kol ši gražiai apskrus. Sudedame smulkintą svogūną ir pakepiname, kol šis taps auksinės spalvos. Sudedame virtus grybus ir pakaitiname viską dar keletą minučių.
5.
Iškeptus blynus sudedame į indą, užpilame grybų ir spirgučių padažu, pabarstome smulkintais svogūnų laiškais, uždengiame dangčiu ir leidžiame šiek tiek pastovėti, kad skoniai susidraugautų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital