Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
2 vienetai | kiaušinių (kambario temperatūros) | |
120 mililitrų | kefyro (ar pasukų, kambario temperatūros) | |
100 gramų | kvietinių miltų | |
100 gramų | cukraus | |
100 gramų | rudojo cukraus (smulkaus) | |
80 mililitrų | saulėgrąžų aliejaus | |
40 gramų | kakavos | |
1 šaukštas | tirpios kavos | |
1.5 šaukštelio | vanilės ekstrakto | |
3/4 šaukštelio | kepimo miltelių | |
0.5 šaukštelio | sodos | |
1/4 šaukštelio | druskos | |
Kremui: | ||
240 gramų | riešutų sviesto (kreminio, kambario temperatūros) | |
220 gramų | sviesto (kambario temperatūros) | |
150 gramų | cukraus pudros | |
2 šaukšteliai | pieno | |
1 šaukštelis | vanilinio cukraus (arba vanilės ekstrakto) |