Keptų pomidorų trinta sriuba

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Keptų pomidorų trinta sriuba
Keptų pomidorų trinta sriuba
Keptų pomidorų trinta sriuba
Keptų pomidorų trinta sriuba
Keptų pomidorų trinta sriuba
Keptų pomidorų trinta sriuba
Keptų pomidorų trinta sriuba
Autorius apie receptą: Puiki, visiškai tobula sriuba. Puiki, visiškai tobula sriuba. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas vyšninių pomidorų
2 vienetai svogūnų
300 mililitrų daržovių sultinio
3 skiltelės česnako
pagal skonį čiobrelių šakelių
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal poreikį baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pomidorus dėti į kepimo skardą, stambesnius perpjauti pusiau, ten pat sudėti česnako skilteles, čiobrelį, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, pagardinti druska, pipirais ir kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
2.
Svogūnus supjaustyti kubeliais ir apkepti keptuvėje su aliejumi iki gražios rusvos spalvos.
3.
Iškepusius pomidorus su česnakais ir svogūnus sudėti į puodą, įpilti daržovių sultinio, dėti bazilikų. Šiek tiek pavirti ir sutrinti elektriniu smulkintuvu. Sultinio kiekį ir sriubos tirštumą reguliuoti pagal save.
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital